Joi,
23.03.2023
Cer Senin
Acum
3°C

100 pentru România, 100 de minute de muzică legendară

100 pentru România, 100 de minute de muzică legendară

Florin Grigoraș, Cornel Ilie, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Adrian Despot, Ștefan Boldijar, Adrian Despot, Român Iagupov și Flavius Buzilă vor aduce în față publicului sibian cele mai cunoscute și îndrăgite piese din istoria muzicii românești din trecut și pană astăzi într-un tribut unic adus muzicii și culturii românești.

În premieră  în Sibiu și în România, 100 de artiști din patru generații se unesc într-o singură trupă, cântând și simțind în același timp aceeași emoție. . 100 de voci și instrumente diferite în 100 de minute de muzică legendară. Pentru o Românie mai bună. Diferiți, dar ÎMPREUNĂ. “Centenarul n-ar trebui să fie doar prilej pentru vorbe frumoase, ci mai ales o ocazie pentru  fapte care să inspire. Unirea nu înseamnă doar teritorii, ci mai ales "cuget și simțiri", cum spuneau înaintașii. A fi uniți nu înseamnă a fi toți la fel, ci a avea un țel comun. Acela de a nu fi doar români, ci români mai buni. Care contribuie, inspiră și dau mai departe... Pentru asta am creat proiectul "100 PENTRU ROMÂNIA". Pentru că muzica deschide minți și atinge inimi. Pentru că muzica unește acolo unde orice altceva pare să dezbine”, a declarat Flavius Buzilă, managerul proiectului 100 pentru România.

Cei 100 de artiști îi așteaptă pe sibieni în Piață Mare, în12 septembrie, să scrie istorie împreună. Proiectul este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și organizat de către Asociația Culturală Hara.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ridichie Iglesias

Acum 4 ani

Român Iagupov sau Roman Iagupov?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus