Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Seară de petreceri în județ. Cinci șoferi au fost prinși conducând băuți

Seară de petreceri în județ. Cinci șoferi au fost prinși conducând băuți

Noaptea trecută a fost dedicată șoferilor care au ales să se urce la volan, deși băuseră înainte. Cinci asemenea persoane au fost identificate și sancționate de polițiștii sibieni.

În jurul orei 00,15, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Victoriei de către un sibian în vârstă de 30 de ani. La testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 01,35, în municipiul Mediaș, pe strada Ludwig Roth, a fost depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani, din jud. Mureș, al cărui rezultat afișat de aparatul etilotest a fost de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Seria șoferilor depistați conducând sub influența alcoolului a continuat în municipiul Sibiu, pe strada Luptei, unde, în jurul orei 02,10, un gălățean a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nici o oră mai târziu, la 03,00, pe DC 32, pe raza localității Bârghiș, un localnic în vârstă de 20 de ani a fost depistat conducând autoturismul și având o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nu în ultimul rând, la 04,20, pe strada Școala de Înot din municipiul Sibiu, aparatul etilotest al polițiștilor a înregistrat din nou o valoare peste limita legală, 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, concentrație rezultată în urma testării unui sibian în vârstă de 21 de ani.

Șoferilor li s-au recoltat mostre biologice de sânge și li s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus