Luni,
14.06.2021
Parțial Noros
Acum
10°C

PSD vrea înfiinţarea Autorităţii Naţionale de Interceptări

PSD vrea înfiinţarea Autorităţii Naţionale de Interceptări

Un document discutat astăzi la Neptun arată că PSD va susţine un proiect de lege prin care se înfiinţează Autoritatea Naţională de Interceptări,astfel încât să fie scoşi "serviciile de informaţii şi ofiţerii din justiţie şi politică". Proiectul este unul mai vechi, iniţiat de Călin Popescu Tăriceanu, anunță Mediafax. "Îmbunătăţirea legislaţiei pentru asigurarea unor servicii de informaţii în conformitate cu cerinţele statului de drept. Adaptarea prevederilor din legile siguranţei naţionale la nivelul celor din ţările puternic dezvoltate în acest domeniu. Reaşezarea activităţii serviciilor de informaţii în matca lor constituţională", se arată în documentul discutat sâmbătă în şedinţa CEx a PSD, de la Neptun.

Termenul ar fi decembrie 2018, fiind vorba despre un proiect de lege. Documentul mai prevede: "Definirea clară a atribuţiilor structurilor de informaţii. Scoaterea serviciilor de informaţii şi a ofiţerilor serviciilor din justiţie şi politică. Înfiinţarea Autorităţii Naţionale de Interceptări".

Proiectul este unul mai vechi, unul dintre iniţiatori fiind Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

lol

Acum 2 ani

Pana acum ce se intercepta era sub controlul legii si sub control parlamentar, acum vor interceptare fara sa controleze nimeni...iata reinfintarea securitatii!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus