Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Complexul Perla Păltinișului a fost scos la vânzare...Sau nu?

Complexul Perla Păltinișului a fost scos la vânzare...Sau nu?

Una din cele mai cunoscute locații turistice din Păltiniș a fost scoasă la vânzare, pe un site de anunțuri. Sau poate că nu. Cu toate că agentul imobiliar spune că anunțul este adevărat, proprietarul spune că nu este așa. 

Un anunț actualizat chiar astăzi pe un site de profil anunță că Perla Păltinișului, un complex cunoscut din zona Sibiului, a fost scos la vânzare pentru nu mai puțin de 1 milion de Euro. Potrivit anunțului postat pe internet, locația vine la pachet cu afacerea la cheie. Reporterul Turnul Sfatului a încercat să afle mai multe informații despre subiect, însă agentul imobiliar nu a putut da „mai multe relații”.

„Noi suntem agenție imobiliară. Nu știu ce să vă spun eu. Trebuie să vedeți dacă proprietarul este de acord să dea un asemenea interviu, eu nu pot să vorbesc în numele dânsului. Eu mă ocup doar de partea de vânzare. Dacă ați fi interesată să cumpărați sau știți pe cineva, vă puteam da mai multe relații, dar restul nu depinde de mine”, a spus agentul care se ocupă de vânzarea afacerii.
perla paltinisului olx

Atunci când a fost contactat, proprietarul complexului a oferit alt răspuns. Nu a dorit să facă declarații, spunând doar „cred că ați văzut greșit”.

Proprietar Perla: Cred că ați văzut greșit.

Reporter: Astăzi am văzut anunțul pe OLX.

P: Probabil.

R: Deci nu este adevărat?

P: Nu. Este o greșeală.

Complexul Perla Păltinișului se află la o distanță de 5 kilometri de Păltiniș și la 30 de kilometri de Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

sibian

Acum 5 ani

parca patronul sau asociat a murit intrun accident la milcoiu
Raspunde

Ale

Acum 5 ani

A scapat patronul..el are si cotton park
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus