Marţi,
04.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

Juniorii handbalului sibian joacă gratuit în Sala Transilvania

Juniorii handbalului sibian joacă gratuit în Sala Transilvania

Peste 150 de handbaliști juniori au acces gratuit de ieri în Sala Transilvania pentru antrenamente și competiții. Tânăra generație de handbaliști va putea folosi în mod gratuit Sala Transilvania până la finalul acestui an, conform hotărârii Consiliului Județean.

În ședința Consiliului Județean Sibiu de săptămâna trecută s-a aprobat Hotărârea nr. 191/29.08.2018 privind acordarea dreptului de folosință gratuită asupra Sălii Transilvania Clubului Sportiv Școlar Sibiu în perioada 3 septembrie – 31 decembrie 2018 pentru desfășurarea antrenamentelor și competițiilor de fete și băieți juniori 1, 2 și 3 participante în campionatele naționale de juniori.

Astfel, în cea mai mare sală din Sibiu se vor pregăti grupele de handbal începători, avansați și performanță, atât la masculin cât și la feminin, de la Clubul Sportiv Școlar Sibiu.

„Grupele de handbal, începători, avansați și performanță, atât la masculin cât și la feminin, peste 150 de handbaliști juniori sibieni de la Clubul Sportiv Școlar Sibiu, club partener al Handbal Club Sibiu, ce reprezintă comunitatea sibiană la nivel național și internațional, primesc și în acest an  gratuitate din partea Consiliului Judetean Sibiu pentru pregătire și competiții.

CS Școlar Sibiu e clubul unde copiii, tinerii comunității sibiene pot face sport gratuit, unde au posibilitatea să se dezvolte pe plan sportiv și nu numai, iar locul  în care în prezent, ca și în ultimii douăzeci de ani, multe generații de juniori au fost întotdeauna foarte bine găzduiți e Sala Transilvania, unde Consiliul Județean, proprietarul acestui spațiu, ne acordă gratuitate și în sezonul viitor”, a declarat Matei Damian, profesor la HC CSȘ Sibiu. 

Handbaliștii juniori și persoanele aflate în scaun rulant se pregătesc gratuit în Sala Transilvania

Tinerii handbaliști vor avea acces liber la antrenamente în Sala Transilvania și, totodată, își vor putea desfășura meciurile oficiale aici.

„E un gest de normalitate într-o societate modernă, un gest ce reprezintă un sprijin foarte mare, extrem de important  în dezvoltarea comunității sportive și implicit a handbalul sibian. Mulțumim pentru sprijin”, a mai spus prof. Matei Damian.
Tot în ședința de săptămâna trecută, CJ Sibiu a decis, printr-un alt proiect de hotărâre, acordarea dreptului de folosință gratuită asupra Sălii Transilvania Asociației Diakoniewerk International Sibiu. În urma acestei hotărâri, persoanele aflate în scaun rulant vor putea efectua antrenamentele de baschet în Sala Transilvania.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus