Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Weinfest la Palatul Brukenthal din Avrig

Weinfest la Palatul Brukenthal din Avrig

Clubul Economic German Transilvania aniversează 20 de ani de la înființare printr-un eveniment organizat sâmbătă, 8 septembrie, la Palatul Brukenthal din Avrig. Cu această ocazie cu care va avea loc şi tradiţionala sărbătoare anuală a vinului „Weinfest”. Evenimentul se va desfăşura la Palatul Brukenthal din Avrig începând cu ora 11:00.

La sărbătoare sunt așteptate personalități din domeniile economic, politic şi cultural din județul Sibiu. În cadrul programului vor fi susţinute discursuri privind dezvoltarea continuă a regiunii, dar va exista si posibilitatea creării unei bune platforme de relaţionare. ”Aşa cum este deja tradiţia, la Sărbătoarea Vinului va participa trupa de dansuri populare săseşti a Liceului Brukenthal, iar la final va fi încoronată regina vinului”, anunță organzatorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus