Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Cele mai bune food – truck-uri vin la Foodie – street food cuisine, în Sibiu

Cele mai bune food – truck-uri vin la Foodie – street food cuisine, în Sibiu

Între 13 și 16 septembrie sibienii sunt invitați să trăiască experiențe culinare de neuitat pe cea mai frumoasă stradă din oraș. Nu mai puțin de șaptesprezece food – truck-uri ”parchează” pe strada Cetății, unde vor fi patru zile cu o atmosferă unică și concerte cu Lucia, Fine, It’s Pink, The Pixels, Helen, Next Ex, Eyedrops, Toulouse Lautrec și The Amsterdams.

foodie foto 1

Toamna lui 2018 vine cu surprize pentru gurmanzii din oraș și nu numai. Sibienii sunt invitați cu mic cu mare să participe la unul dintre cele mai deosebite evenimente gastronomice ale acestui an. ”Setea” de experiențe culinare va fi cu siguranță potolită la ”Foodie – street food cuisine”. Asta pentru că festivalul ce are loc în perioada 13-16 septembrie este alegerea potrivită pentru iubitorii conceptului de ”street food”.

”Anul acesta invităm sibienii și nu numai, ca timp de patru zile să trăiască adevărate experiențe culinare la cele 17 food-truck-uri participante. Rețeta ”servită” anul trecut a fost extinsă pentru cea de a II-a ediție a Foodie – street food cuisine. Punem în practică un fusion excelent de gastronomie, muzică live și multe alte surprize, într-o locație unică, pe strada Cetății”, spun organizatorii ”Foodie – street food cuisine”.

foodie foto 4

”FOOD MENU” - Experiențe culinare de neuitat la cele 17 food truck-uri

Din zecile de preparate pe care vizitatorii le vor avea la dispoziție, cu siguranță se vor găsi cel puțin câteva favorite și multe care merită gustate. La ”Foodie – street food cuisine” vei avea ocazia să testezi cu adevărat conceptul de ”mâncare stradală”. Animo Caffee, Arome, Arrosticini, Bătrânu' Sas, Mr. Cannoli, Drunken Squid, Fane Curcanu', Famous Waffles, Eat it, La Finca Alioli, Food Stuff, IndiVan, Meat Busters, La Nu Știu Cine, Prosecco Street, Smokin' Pig și Sucré îi așteaptă cu nerăbdare pe toți gurmanzi în 13, 14, 15 și 16 septembrie.

foodie foto 3

”MUSIC MENU” de calitate în Parcul Cetății

”Foodie – street food cuisine” înseamnă și în acest an pe lângă mâncare bună și atmosferă de excepție și un eveniment la care concertele sunt și ele de top. În cele patru zile de festival, pe scena amenajată în Parcul Cetății vor concerta trupe în vogă din România. Lucia, Fine, It’s Pink, The Pixels, Helen, Next Ex, Eyedrops, Toulouse Lautrec și The Amsterdams promit să potolească ”setea” de concerte cu recitaluri și prestații pe măsura festivalului.

foodie foto 2

KID'S MENU – Mega distracție și pentru cei mici

Una dintre noutățile de la ”Foodie – street food cuisine” îi vizează direct pe cei mici. ”Meniul” pentru copii cuprinde într-un areal special conceput pentru ei lângă zidul Cetății intrarea dinspre Bulevardul Corneliu Coposu, trei zone de aventură, sport și creație. Printre activitățile puse în practică de Serious Fun  vedete sunt tiroliana, peretele de escaladă, tir cu arcul, volei, turn ball și multe alte activități.

Mai multe detalii despre ”Foodie – street food cuisine” găsiți pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/foodiesibiu/

foodie foto 8

"Foodie - street food cuisine" este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu, organizată de Agenția Grey Projects și Asociația Sibiul de Odinioară, cu sprijinul Pardon Cafe & Bistro Sibiu. Parteneri prinicipali: Magnolia Residence și Iello. Partener de eveniment: Serious Fun Parteneri media: Ora de Sibiu, Turnul Sfatului, Pro FM, Tribuna, Sibiu100%, Mesagerul de Sibiu, Știri de Sibiu, Hermannstadter Zeitung.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

filip

Acum 4 ani

"Experiențe culinare de neuitat" cu mancare vanduta din rulota? N-as prea crede...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus