Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

Protest inedit la #văvedem, la o lună de la agresiunile din Piața Victoriei | FOTO VIDEO

Protest inedit la #văvedem, la o lună de la agresiunile din Piața Victoriei | FOTO VIDEO

Aproximativ 50 de persoane au protestat în această seară în Zona Liberă de Corupție, într-un mod inedit. Manifestanții au purtat măști chirurgicale, iar un protestatar a avut chiar o mască de gaze. 

Sub deviza „Acum o lună ne-aţi bătut şi ne-aţi gazat şi niciun vinovat?”, mai mulți sibieni s-au adunat în fața sediului PSD, purtând măști de protecție, pentru a reaminti de protestele din 10 august, atunci când sute de mii de manifestanți au fost gazați de jandarmii din Capitală.

protest tacut masti (2)

„Se împlineşte o lună de la reprimarea violentă a JanDragneriei a unui protest paşnic şi gazarea a 100-200 de mii de oameni. În acest timp PSD încearcă prin orice mijloace "să pună batista pe ţambal". Pe lângă interesul pentru graţiere şi amnistie ... pe lângă lipsa banilor de salarii, poate şi de pensii ... pe lângă o guvernare dezastruoasă ... pe lângă ...”, se arată în evenimentul creat pe facebook pentru Sibiu.
Oamenii au ținut mâinile ridicate, așa cum au făcut-o și manifestanții din București. De asemenea, au avut pancarte pe care scria, printre altele, „Nu vă pasă de noi? Nu uităm! Nu iertăm! Ziua în care cetățeni au fost gazați 10.08.2018 - Piața Victoriei”.

Printre protestatarii cunoscuți ai Sibiulu s-au numărat și de această dată Radu Vancu, Ciprian Ciocan și Doru Apostol.

protest tacut masti (4) protest tacut masti (3) protest tacut masti (2) protest tacut masti (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Dracu

Acum 5 ani

Deja sunteti penibili. V-o spune un antipesedist convins
Raspunde

pristanda

Acum 5 ani

Raman la parerea mea> caraghiosi, curat caraghiosi!
Raspunde

nobody like everybody

Acum 5 ani

De acord cu @Dracu ( cel din postarea anterioara desigur ) Asta e deja " manus sturpare " publica. ..ati gasit repede sa va jucati de-a ceva nou....chestia cu gazele. ... Strigati bai fratilor "jos guvernul !" sau " hotii! " pana ragusiti dar nu faceti labarii din astea ieftine. .. By the way, nici eu nu inghit PSD-ul dar pentru asta cred ca limitele democratiei ne dau dreptul tututor sa coexistam decent....
Raspunde

alex

Acum 5 ani

Asa cum multi aleg sa stea in casa si sa se bata cu pumnii in piept ca sunt mari antipesedisti,acesti oameni care de peste 200 zile aleg sa mearga sa protesteze pasnic,zi de zi,cred ca trebuie respectati,nu facuti penibili.
Raspunde

Popescu

Acum 5 ani

Mai ușor, postacilor, că faceți cârcei la degete dacă loviți tastele așa de tare.
Raspunde

raspopitul

Acum 5 ani

Radu Vancu e bun de regizor și scenarist de film, oricum cu poezeaua a dat chix. Bine, el se vrea parlamentar, da-i musai să vrea și electoratul.
Raspunde

motanul garfield

Acum 5 ani

Cred ca dl. Vancu ar vrea mai degraba la Institutul Cultural Roman. Acolo viata!
Raspunde

Zoldi Tibor

Acum 5 ani

USR.haide ridicä-ți penibilii!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus