Sâmbătă,
25.09.2021
Ploi Scurte
Acum
14°C

Ca la Poștă: au crescut prețurile, dar n-au tipărit timbre. Turiștii veniți în Sibiu, afectați

Ca la Poștă: au crescut prețurile, dar n-au tipărit timbre. Turiștii veniți în Sibiu, afectați

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganț, atrage atenția ministrului Comunicațiilor și Societății Informaționale, Petru Bogdan Cojocaru, despre o situație absurdă înregistrată în oficiile poștale din țară. ”Am fost sesizat de faptul că au fost modificate tarifele poștale pentru corespondență externă, dar că nu s-au emis mărci poștale în consecință. Turiștii străini, prezenți în Sibiu au fost nevoiți să utilizeze în această vară timbre în valoare de 1,5 lei, respectiv 0,5 lei, pentru că nu au găsit timbre cu valoarea de 5 lei (prețul pentru o carte poștală în străinătate)”, a semnalat deputatul FDGR.

Deși ministrul a primit sesizarea în 4 septembrie, încă nu a transmis niciun răspuns.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

adina

Acum 3 ani

Daca acest deputat avea intentii bune putea sa ia legatura direct cu posta sau cu ministerul pentru rezolvarea rapida sistuatiei(daca exista), nu sa faca telefonul fara fir, pt. ca are toate competentele sa faca acest lucru. Prin urmare fiind un deputat "no name" eu cred ca vrea sa se faca cunoscut pe spatele unor institutii……...rusisnicaaaa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus