Miercuri,
21.10.2020
Innorat
Acum
3°C

Actualizare. Coloane de mașini pe DN 1, din cauza lucrărilor de pe autostrada A 1 | foto video

13 Septembrie 2018 22:52

Actualizare. Coloane de mașini pe DN 1, din cauza lucrărilor de pe autostrada A 1 | foto video

Actualizare vineri Breteaua de intrare pe A1 a fost reparată și redată circulației azi dimineața la ora 4, cu două ore înainte de termen.

astfaltare Autostrada A1 (1) astfaltare Autostrada A1 (2) astfaltare Autostrada A1 (3)

Știre inițială. Din cauza lucrărilor de asfaltare efectuate la pe breteaua de urcare din DN 1, la Mohu, pe A1 și a inchiderii circulației pe acest tronson, cozi mari de mașini s-au format pe DN 1.

Conform informării DRDP Brașov, începând de astăzi, de la ora 20,00  și până mâine dimineață, la ora 6,00, s-au instituit restricții de circulație pe autostrada A1, la km. 237+800.

Restricțiile constau în închiderea circulației pe breteaua de urcare din DN 1 (Mohu) pe A1 în vederea executării lucrărilor de reparații la partea carosabilă – plombare gropi.

lucrari autostrada A1 (3)Participanții la trafic care se deplasează pe direcția Vâlcea – Sibiu vor putea pătrunde pe A1 doar dacă vor întoarce în sensul giratoriu din Șelimbăr (Mall) sau utilizând ruta: DN 1 - Șelimbăr – Mun. Sibiu – str. Semaforului – str. Henri Coandă – A1 (Zona Industrială Est).

WhatsApp Image 2018-09-12 at 09.39.22 Lucrările sunt executate pe timp de noapte datorită valorilor de trafic mai scăzute din această perioadă.

lucrari autostrada A1 (4) lucrari autostrada A1 (1)

Comentarii

1 comentarii

Saint Bartholomew

Acum 2 ani

No uite că se poate și la noi lucra noaptea! Sincer respect pentru asta. Dacă ar fi făcut lucrările pe timpul zilei, partea dinspre Șelimbăr a Sibiului ar fi fost complet blocată.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus