Sâmbătă,
04.07.2020
Parțial Noros
Acum
18°C

Turcan: Președintele a demonstrat, prin modul său de lucru, că România este un actor important în regiune

17 Septembrie 2018 19:59

Turcan: Președintele a demonstrat, prin modul său de lucru, că România este un actor important în regiune

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, susține că rezultatele politicii externe desfășurată de președintele Klaus Iohannis în primii ani de mandat își arată acum rezultatele. ”Președintele Klaus Iohannis a reușit să crească încrederea partenerilor internaționali în România. Inițiativa celor Trei Mări aduce la București 12 șefi de state, prim-miniștri și președinți de parlamente, alături de alți înalți oficiali ai UE, SUA și NATO. Acesta este un succes diplomatic patronat de Președintele Klaus Iohannis. Are o importanță majoră pentru țara noastră deoarece se vor lua decizii importante pentru regiune pe plan economic, diplomatic, digital, dar și în domeniile apărării și energiei. Mai concret, este vorba de 40 de proiecte pentru care se creează un fond de investiții și se va începe implementarea lor în regiune. În cadrul acestui summit, România va promova proiecte prioritare, precum: modernizarea unei căi ferate din Constanța până în Polonia, reabilitarea canalului navigabil al Dunării, BRUA (conducta care va transporta gaz spre Occident), bursa de transporturi în regiune etc”, susține Turcan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

”Președintele a demonstrat, prin modul său de lucru, că România este un actor important în regiune și că lucrurile bune se fac cu seriozitate, predictibilitate și diplomație”, Raluca Turcan, președinte PNL Sibiu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Sile

Acum 1 an

Cine naiba o citeste pe femeia asta pe Facebook?in urma cu cativa ani sefu' ei nici nu stia ce e BRUA, NABUCCO, TAP...habar nu avea de chestiuni energetice... Doamna Turcan lucreaza ceva? Pana acum a incercat doar sa critice sau sa semnaleze anumite aspecte, pentru o femeie de peste 40 de ani cu studii superioare (oare unde a studiat domnisoara, nu cumva la ...?) este cam putin...
Raspunde

Hell-Town

Acum 1 an

Actor de filme XXX O fi invatat de la tine....
Raspunde

Cl. Anul politic

Acum 1 an

Iar Raluca Turcan este o actriță politică de prestigiu.
Raspunde

Dumi

Acum 1 an

mai trebuia sa i spui ca e un adevarat "kill bil al politcii romanesti" si atunci era totul superb!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus