Marţi,
04.08.2020
Cer Senin
Acum
21°C

Trotinete gratuite pentru copiii din județul Sibiu. Plus 10.000 de lei

18 Septembrie 2018 11:30

Trotinete gratuite pentru copiii din județul Sibiu. Plus 10.000 de lei

Asociația ”Fapta Bună” oferă luna aceasta 1001 trotinete copiilor din județul Sibiu care au făcut o faptă bună vara aceasta.

Concursul se adresează micuților cu vârste între 6 și 14 ani și tot ce trebuie să facă aceștia, ori părinții lor, este să lase un comentariu pe pagina de facebook a asociației în care să povestească o faptă bună în câteva cuvinte. Nu va fi tragere la sorți, ci primii o mie de participanți vor câștiga automat. Regulamentul exact poate fi consultat tot pe pagina asociației.

”Sunt multe premii, dar ne-am dorit ca de aceste trotinete să se bucure un număr cât mai mare de copii pe care-i încurajăm să facă o faptă bună”, spun reprezentanții asociației sibiene.
Trotinetele sunt modelul MID 7 de la Decathlon, unele foarte populare în rândul copiilor, precum și fiabile.

În afara trotinetelor oferite gratuit, fapta bună cu cel mai mare impact asupra semenilor va fi premiată suplimentar cu 10.000 de lei.

Iată câteva exemple de fapte bune, selectate dintre cele puțin peste 260 de comentarii înscrise deja la concurs.

”Am dat unui copil de pe stradă o plăcintă cu brânză și niște bani.

Am ajutat un prieten necăjit să se mute în casă nouă.

Am ajutat bunicii la treburi vara aceasta.

Am găsit stăpân pentru o pisicuță.

A ajutat un bătrânel sa treacă strada”

Asociația ”Fapta bună” este sponsorizată de grupul de firme Premium, din care face parte Hotelul-restaurant Fântânița Haiducului, Magazinul sibian Premium, B13 Hostel și Burger Bar 1.0 și 2.0.

Termenul limită de trimitere a comentariilor cu fapta bună realizată este 30 septembrie 2018 ora 00:00.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

sss

Acum 1 an

oare pentru adulti nu ar fi bine? ar mai scadea circulatia automobilelor in sibiu... plus mobilitatea (pe jos? mi-e lene! cu masina? unde parchez?)
Raspunde

...

Acum 1 an

Daca anumiti adulti ar fi fost responsabili si ar fi dezvoltat orasul asta cu gandul la viitor, acum am fi avut starzi mai largi si mai potrivite pentru toate tipurile de participanti la trafic. Dar acei adulti de care vorbesc au in vedere doar sa faca pe plac smecherilor din domeniul imobiliar, viitorul orasului nu ii intereseaza cu adevarat. S-a construit aglomerat si urat, cu cai de acces meschine si supraaglomerate mai tot timpul. Pe unde sa mergi ca pieton/biciclist/trotinetist :) daca nici loc de trotuar decent nu se lasa? Sunt destule strazi noi care nu au trotuare sau au o gluma de trotuar pe o singura parte. Unii fac mizeria, ne inghesuie si noi restul ramanem sa ne certam intre noi pentru ca ne calcam pe bataturi la fiecare pas
Raspunde

lex_al

Acum 1 an

f frumoasa initiativa. felicitari. mi-a placut atit de mult incit am citit si ,,regulamentul''. nu vreau sa fiu circotas dar aveti niste mici scapari. ,,¤ Mesajul cu fapta bună făcută nu trebuie să conțină mai mult de 7 cuvinte. Mesajele mai lungi nu vor fi luate in considerare.'' dupa care voi ati dat exemplu de fapte bune care au intrat deja in concurs. ,,Am dat unui copil de pe stradă o plăcintă cu brânză și niște bani. Am ajutat un prieten necăjit să se mute în casă nouă.'' primele fapte contin mai mult de 7 cuvinte. sper sa modificati nr de cuvinte la o propozitie sau o fraza sa beneficieze si copii ai caror parinti au depasit nr ,,7'' de cuvinte. foarte frumoasa initiativa si mult succes pe viitor. o zi buna.
Raspunde

Moraru

Acum 1 an

A cerut sa facem niste pungi cu alimente si dulciuri la niste copii de la tara mai saraci
Raspunde

Neag P

Acum 1 an

Am donat 50 lei din pusculita pentru un orfan de la casa copilului.
Raspunde

Adrian

Acum 1 an

Felicitari pentru initiativa , O idee care ar putea fi preluata si in alte orase mai putin dezvoltate....poate Teleorman....zic si eu
Raspunde

FILAJ IRINA CAMELIA

Acum 1 an

Fica mea anul acesta ma rugat sa o duc la casa de copii sighet ca acolo am fost la bunica sa duca toate hainele si jucariile ce nu le mai vrea la copii nevoiasi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus