Miercuri,
29.09.2021
Ploi Moderate
Acum
11°C

Al. Pelici vorbește despre demisie: Nu sunt legat de scaun

Al. Pelici vorbește despre demisie: Nu sunt legat de scaun

Antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt, Alexandru Pelici, a declarat că se gândește la demisie, dată fiind situația echipei.

Declarațiile au fost făcute cu ocazia conferinței de presă prilejuită de meciul cu CFR Cluj, de ”acasă”, la Tg. Mureș.

Alex Pelici li s-a adresat și celor care, în ultimele zile, au postat mesaje pe conturile de socializare ale echipei sau cele ale suporterilor. Antrenorul echipei sibiene i-a invitat pe cei care l-au contestat la un dialog și chiar să asiste la antrenamente.

”Cred că nimeni nu-și dorește mai mult decât noi să avem rezultate, iar echipa să meargă bine, să putem juca acasă, pentru că nu am promovat să jucăm în alte părți, am promovat să jucăm în fața sibienilor, dar sunt lucruri care ne depășesc, care nu depind de noi. La fel de bine, din punct de vedere tehnic, cred că nimeni nu-și dorește mai mult decât mine să avem rezultate, pentru că echipa asta este și un produs al meu, al staff-ului și al băieților. E normal ca, atunci când investești sentimente și muncă, să îți dorești ca echipa să meargă cel mai bine. Am înțeles că se vine cu tot felul de propuneri. Eu nu am cont de Facebook, deci nu exist, asta ca o glumă, cum se vorbește în viața de zi cu zi. Îi invit pe cei care sunt supărați - au tot dreptul să fie supărați - să vină la stadion, să stăm de vorbă, să participe la antrenamentele echipei, să vadă ce facem. Putem sta de vorbă despre fotbal oricând doresc. Un înțelept spunea că ai dreptul să fi supărat, dar nu ai dreptul să fi și rău. E ușor să arunci cu înjurături din spatele unei tastaturi, sub diferite nick name-uri, să împroști cu noroi în stânga și-n dreapta. Nu cred că, printre cei care fac așa ceva, sunt oamenii care vin după noi la sute de kilometri. Pentru oamenii aceia avem tot respectul. La meciul cu Viitorul au fost 6-7 suporteri. Au tot respectul și toată dragostea noastră. Pentru ei facem tot ce facem și pentru cei care sunt alături de noi la Tg.Mureș”, a mai afirmat Pelici.

Alex Pelici a mai adăugat că este hotărât să se sacrifice, dacă va fi pentru binele echipei, dar este convins că echipa își va reveni.

”Eu nu sunt legat de scaun. Dacă se consideră că plecarea mea e pentru binele echipei, oricând mă dau la o parte. Nu va trebui să mă dea cineva afară, pentru că voi pleca singur. Dar, în momentul de față, cred că putem avea rezultate, cred că putem face treabă bună, așa cum am mai făcut-o. Acum 3-4 luni în urmă, când ne calificam în finala Cupei României, tot ăștia eram. Am spus-o la începutul campionatului, nu se compară Liga 1 cu Liga 2. Obiectivul meu este să ne clasăm pe locul 10. Suntem la 3 puncte de locul 10, puncte pe care le putem obține oricând, în orice meci. Sunt alte echipe, mult mai bine cotate, care sunt pe acolo, locurile 10-11, echipe care au mult mai multă experiență în Liga 1, echipe cu nume mult mai sonore”, a mai spus Pelici.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus