Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

VIDEO Sibiu Guitar Meeting, cu peste 400 de tineri entuziaști: “Mulțumim că în 2018 cântați la chitară și nu la laptop“

VIDEO Sibiu Guitar Meeting, cu peste 400 de tineri entuziaști: “Mulțumim că în 2018 cântați la chitară și nu la laptop“

422 de chitariști, veniți din 50 de orașe, s-au reunit sâmbătă seara la Sibiu, în cadrul celui mai mare eveniment din țara noastră dedicat celor care cântă la chitară. Și a unuia dintre cele mai pline de patos evenimente care au loc peste an la Sibiu.

Din primăvara acestui an au fost răspândite partiturile celor 17 cântece rock pregătite pentru Sibiu Guitar Meeting 2018 și abia sâmbătă seara s-a văzut rezultatul celor câteva luni de repetiții. 422 de chitariști au venit la Sibiu pentru a cânta împreună cu muzicieni profesioniști cele 17 cântece, transformând seara într-una cu o atmosferă unică. “Drag public, dragi chitariști. Nu îmi găsesc cuvintele pentru a putea exprima cât de mult mă bucur să văd în fața mea oameni atât de tineri și atât de multe chitare“, s-a adresat Adrian Despot, vocalistul formației Vița de vie celor prezenți.

În afara celor “17 cântări cu 422 de chitări“, Sibiu Guitar Meeting – proiect care se desfășoară și duminică – mai include concerte, ateliere de diferite tipuri, dar și evenimente de amploare mai mică, dar inedite: cum ar fi concerte ad-hoc susținute în autobuzele publice din Sibiu. Atmosfera Sibiu Guitar Meeting nu a fost una “deosebită“ doar pentru cei 422 de chitariști care s-au reunit într-un concert comun, ci și pentru cei care au urcat pe scenă, în fața chitariștilor. “De anul trecut, de când am fost prima dată aici, am visat momentul acesta. Vă mulțumesc pentru că ați venit și mai mulți, pentru că ați ales ca în 2018 să cântați la chitară și nu la laptop“, le-a transmis Alin “Coiotu“ Dincă, liderul celor de la Trooper.

sibiu guitar meeting 4 sibiu guitar meeting 3 sibiu guitar meeting 1

Video și foto: Pune mâna pe chitară

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mircea

Acum 5 ani

Mizeria de muzica facuta pe calculator sau rap-ul din ziua de astazi nu sunt cu nimic mai presus de mantle. Deci este numai de apreciat Guitar Meeting.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus