Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Trif: Căsătoriile între cuplurile homosexuale și adopția copiilor de către aceștia sunt împotriva firii

Trif: Căsătoriile între cuplurile homosexuale și adopția copiilor de către aceștia sunt împotriva firii

Președintele interimar al PSD Sibiu, Bogdan Trif, le transmite sibienilor mesajul de a participa la referendumul pentru familia tradițională. ”Așa cum spunea și ÎPS Laurențiu Streza, referendumul este cel mai important test democratic de la Revoluție încoace. Căsătoriile între cuplurile homosexuale și adopția copiilor de către aceștia sunt împotriva firii.” Bogdan Trif, Ministrul Turismului și Președintele PSD Sibiu a făcut această declarație la sfârșitul săptămânii trecute la Dumbrăveni, la Festivalul Toamnei și Ziua Fermierului.  Ministrul l-a felicitat pe primarul orașului pentru sprijinul acordat producătorilor locali în promovarea produselor autohtone, dar și pe aceștia din urmă pentru munca depusă pentru produsele aromate și gustoase pe care le-au avut expuse pe standuri, anunță PSD Sibiu într-o postare pe pagina de Facebook a organizației.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Rafila Ratiu

Acum 5 ani

Acest tanar este roman, isi iubeste tara, neamul si glia romaneasca! Vrem sa fie presedinte si sa faca Romania mare din nou, sa dea afara strainii si sa ne dea bunastare! Avem necazurile pe care le avem datorita ca Iohannis 6 case, Ciolos Soros si ceilalti incurajeaza casatoriile intre barbati si au vandut copii tarii la straini care nu i-au botezat!
Raspunde

v

Acum 5 ani

Si eu sunt roman, imi iubesc tara,imi iubesc.....etc.Vreau sa fiu presedinte!
Raspunde

@troll

Acum 5 ani

Personajul (troll de meserie) care haladuie pe aici de ceva vreme deja, scrie astfel de comentarii cu nume alese la intamplare si incearca cu disperare sa starneasca anumite reactii de la cititori. Sincer eu nici nu cred ca e femeie desi majoritatea comentariilor le semneaza cu nume feminine. Din pacate cine citeste in viteza ce "scrie" el va ajunge sa reactioneze asa cum isi si doreste troll-ul. Singura solutie este sa cititi putin mai atenti ce scrie si sa ii dati vot negativ. Restul depinde de redactie.
Raspunde

sasofilu

Acum 5 ani

cine te plateste?
Raspunde

Alin

Acum 5 ani

Ati primit 50 de lei in plus la pensie d-na RR?....se pare ca da...
Raspunde

S

Acum 5 ani

Tu ești social democrat? Mai repede legionar...
Raspunde

eu

Acum 5 ani

Dar tu ca esti maro pe nas nu este impotriva firii? A nu....voi ati facut gasca cu popii pacii si o "faceti" in grup. Mai nou popii fac propaganda pe WhatsApp despre acest subiect .... astia sunt diavoli in sutana. Si cand mai vad comentarii gen " acest tanar roman" imi vine sa vars .... astia se p.... pe voi iar ca recompensa ii aplaudati.
Raspunde

konrad

Acum 5 ani

Cine s-a gasit sa vorbeasca? TRIF, arhicunoscut ca fiind "baietel"...
Raspunde

Republica Teleormaneana Romania

Acum 5 ani

Domnu' Trif și ce face pesede e împotriva firii și încă nu v-am interzis prin lege! Ce-i drept a fost o lege a Lustrației prin '99 care ar fi putut sa-i determine pe liderii neo-comuniști și beizadelele ca tine sa devina proletari cinstiți dar dl Valer Dorneanu, nume cunoscut noua și azi pentru faptele de arma, a rezolvat-o! Va scăpat fundurile nomenclaturiste! @bor: Cât a costat modificarea legii referendumului și împiedicarea folosirii supravegherii electronice a votului? Sper ca numai favoruri care se pot ierta printr-o dezlegare speciala nu bani sau lucruri cu adevărat importante!
Raspunde

ion

Acum 5 ani

rafila mai ai neamuri de felul tau vezi poate mai sunt locuri pe str. Bagdazari.
Raspunde

Valentin

Acum 5 ani

Oameni ramasi in trecut, cu gandire comunista. Atat timp cat nu suntem dispusi sa acceptam diversitatea oamenilor ramanem la nivelul de gandire rasista si de ingradire a libertatii de exprimare. Macar homosexualii o sa aiba grija de copiii abandonati de frumoasa familie crestina pe care o tot lauda biserica. Trist:(
Raspunde

@NouaInchizitie

Acum 5 ani

Iar victimizari gratuite. Ce este rasist in declaratie? Este parerea personala a unui cetatean, parere bazata pe niste realitati firesti si nu pe propaganda lgbtqrsz...etc. Vorbiti de toleranta dar emanati ura si intoleranta, vorbiti de democratie dar nu acceptati nici sa ascultati parerile altora (majoritari), vorbiti de diversitate cand de fapt e vorba de niste disfunctii ale organismului, vorbiti de copii infiati de parca ati vorbi de caini abandonati si generalizati/exagerati problema copiilor abandonati. Majoritatea asta pe care o tot scuipati voi nu isi abandoneaza copii cum tot urlati pe forumuri. Fiecare padure isi are uscaturile ei, mai priviti si in ograda voastra sa vedeti voi chiar nu aveti uscaturi si defecte? Legile firii nu au fost scrise de niciunul dintre noi (aici va includ si pe voi) asa ca nu aveti cadere in a va apuca sa le schimbati. Referendumul exact asta urmareste, sa ingreuneze modificarea pe care abia asteptati sa o faceti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus