Marţi,
22.09.2020
Cer Senin
Acum
7°C

Turcan a prezentat soluțiile PNL pentru infrastructură, administrație, economie și educație

26 Septembrie 2018 14:12

Turcan a prezentat soluțiile PNL pentru infrastructură, administrație, economie și educație

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan susține că liberalii au soluții pentru România în momentul în care PNL va prelua majoritatea parlamentară. Ea a prezentat la Realitatea TV soluțiile PNL pentru patru domenii importante pentru țară. În infrastructură, liberalii au în vedere legarea provinciilor istorice prin autostrăzi și căi ferate în maximum 4 ani; și 100% grad de absobție a fondurilor europene – în special POIM (infrastructură mare). În administrația locală, liberalii cer descentralizare financiară prin: ”100% din impozitul pe venit către autoritățile locale; Alocarea a 80% din redevențele încasate de stat către primării; Nicio competență suplimentară fără resurse bugetare”, după cum susține Turcan. Referitor la economie și piața muncii, se dorește predictibilitatea politicii fiscale, cu ”4 ani fără modificări ale politicii fiscale”. În domeniul educației, liberalii cer profesori bine pregătiți și bine plătiți, dar și ”Implementarea Masteratului Didactic. Creșterea incluziunii copiilor și reducerea abandonului școlar prin implementarea programelor naționale After-School și Alimentație Sănătoasă în Școli și prin modernizarea infrastructurii școlare rural/urban” a mai explicat deputatul de Sibiu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Cl.anul politic

Acum 1 an

Respectiva din poză nu poate propune decât măsuri PDL, că acolo a fost, dar a fugit când a văzut că nu mai merge. Știm bine ce a însemnat guvernarea lor. Sau poate vor un alt USL, cu albul Crin ca prim ministru. Sau cu liberalul Petre Roman ?
Raspunde

Dumi

Acum 1 an

Reprezentantul sibiului in parlament si varful de lance al opozitiei (pd)liberale! Suntem mandrii cu sibienii nostrii!!!
Raspunde

mihai

Acum 1 an

ciuma rosie vs ciuma albastra... Cand se apropie alegerile europarlamentare si tot ce poti face e sa-i scoti de la naftalina pe Crin, Blaga si alti obositi de astia, mi-ar fi si rusine sa mai pronunt cuvantul "solutie" ;)
Raspunde

John Doe

Acum 1 an

Vă dați seama câtă minte are PDLiberala si sibianca lu' pește prăjit, evident coordonată atent de Orba
Raspunde

HOP

Acum 1 an

NU aveti solutii decit in preajma alegerilor,in rest ca pestii..... MUTI !nu ati fost in stare de nimic bun ptr. tara asta ! tot comunisti flaminzi vor guverna !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus