Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
3°C

Actualizare. Probleme la eliberarea cazierului judiciar

Actualizare. Probleme la eliberarea cazierului judiciar

Actualizare marți 2 oct. Problema tehnică s-a remediat, sistemul funcționează și se pot elibera caziere judiciare, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Conform unei informări din partea I.G.P.R. / Direcția Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative, Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie majoră, motiv pentru care cazierul judiciar nu se poate elibera.

ACTUALIZARE, ora 10:00 Potrivit reprezentanților Poliției Sibiu, se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând a fi eliberate după rezolvarea avariei.

Știre inițială. În prezent, o echipă formată din specialiști din cadrul I.G.P.R. / Direcția Comunicații și Tehnologia Informației desfășoară activități pentru rezolvarea problemelor tehnice. Nu se vor primi cereri până la remedierea avariei sistemului, transmit și reprezentanții IPJ Sibiu.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus