Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Sibiu 100. Centenarul României Mari. Video Mapping și DJ Party în Piața Mare

Sibiu 100. Centenarul României Mari. Video Mapping și DJ Party în Piața Mare

După parada militară și cea a porturilor populare, după momentele de pe scenă cu Ansamblul Junii Sibiului, Corul Madrigal și Corul Peda Sonora, bucuria Centenarului unirii cu țara va fi exprimată într-un mod cu care generația tânără va relaționa cu siguranță.

De la ora 20.15 va începe în Piața Mare un spectacol de video mapping prezentat de Les Ateliers Nomad, un studio specializat pe proiecții video în spații publice și pe animație 3D. Imagini realizate cu video proiectoare pe fațada Bisericii Romano-Catolice vor prezenta creativ istoria și dezvoltarea culturală a Sibiului sub titlul “Sibiu, oraș al culturii, oraș al valorilor”.

De la ora 20.30 în Piața Mare sunetul se va transforma în muzică electronică. Primăria Sibiu și partenerii săi au pregătit publicului un concert de muzică electronică susținut de muzicienii de la Nopame și de DJ Adrian Eftimie, un binecunoscut DJ în lumea radio și a cluburilor de gen. Concertul se va încheia la ora 23.

nopame6

Centenarul Marii Uniri de la 1918 este sărbătorit la Sibiu printr-un eveniment de amploare, care va avea loc în Piața Mare, pe data de 6 octombrie 2018. Primăria Municipiului Sibiu, cu sprijinul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescuʺ - partener strategic, Continental Automotive Systems - partener principal și al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu - producător, organizează evenimentul „Sibiu 100. Centenarul României Mari” cu scopul de a reitera importanța Marii Unirii în istoria noastră recentă și pentru a readuce în atenția comunității rolul important al Sibiului în înfăptuirea acestui act istoric, dar și în zilele de după Unire când în orașul nostru a funcționat Guvernul provizoriu al provinciei.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Gheorghe Lazar

Acum 4 ani

Balamuc dupa balamuc in Piata Mare - deja devine plictisitor !
Raspunde

Andu

Acum 4 ani

Toata stirea prezinta concertul, da spuneti-ne la ce ora incepe parada militara, a porturilor populare...concertul popular ca tot e Centenarul si mai lasati zbantuiala.
Raspunde

Tristete centenara

Acum 4 ani

1 decembrie 1918- ziua cand valsul vienez a fost inlocuit cu maneaua balcanica.
Raspunde

...

Acum 4 ani

Pseudo-constatare care cuprinde si o exagerare si un neadevar in doar cateva cuvinte. Numai un propagandist de mana a doua e capabil de asa ceva
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus