Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Anunț publicitar

Primăria Municipiului Sibiu, anunţă  organizarea licitaţiei publice deschise pentru închirierea a 31 amplasamente proprietatea publică a Municipiului Sibiu, situate după cum urmează:str. Lungă/str.Rusciorului,str. Lungă/str.I.L.Caragiale,str. Maramureşului/stadion Voinţa,str.Rahovei, Sos.Alba Iulia/pod Cibin, C.Dumbrăvii/str.Lomonosov, Sos.Alba Iulia înainte de Ana Oil, , Piața Unirii/magazin Dumbrava, B-dul M Viteazu/str.N.Iorga, C.Dumbravii/B-dul V.Milea, C.Dumbravii/str.Siretului, B-dul V.Milea vis a vis Banca Carpatica, B-dul V.Milea vis a vis Apicola, C.Dumbrăvii/str.Mărăsti, Sos.Alba Iulia/supermarket,B-dul  Victoriei/str.Rennes, B-dul M. Viteazu scuar farmacie, B-dul M. Viteazu/Banca Carpatica,str. Bihorului/str.Haţegului, str.Lungă/Horticola, B-dul M Viteazu înainte de Rahovei, Lomonosov/str.Scoala de Înot, Sos.Alba Iulia/str.Verzăriei,Sos. Alba Iulia/Peugeot, C.Dumbrăvii/CEC, B-dul Victoriei/str.Avocat I.Măcelaru,B-dul Victoriei/str.I.Raţiu,str. Constituţiei/str.Blănarilor,str. Malului pod Cibin, B-dul M Viteazu/str.Rahovei,str. Bâlea/str.Fabricii, în scopul montării de mijloace de publicitate - panouri de tip 4x3m cu 2 feţe, 4x3m cu 1 faţă, 1,2x1,8m cu 2 feţe.

Caietul de sarcini şi instrucţiunile privind organizarea şi desfăşurarea procedurii de închiriere pot fi achiziţionate, contra cost, la sediul Primăriei Municipiului Sibiu,  începând cu data de 08.10.2018 Contravaloarea caietului de sarcini este de 500 lei.

Licitaţia se va desfaşura în data de 31.10.2018 ora 12  la sediul Primăriei Municipiului Sibiu. Depunerea ofertelor pentru licitaţie se va face în perioada 08.10.2018-30.10.2018 ora 14,  la sediul Primăriei Municipiului Sibiu.

În cazul  în care la licitaţia  din data de 31.10.2018, nu va fi desemnat nici un câştigător, licitaţia se va repeta  în data de 06.11.2018,ora.12 la sediul Primăriei Municipiului Sibiu.

Informaţii suplimentare puteţi obţine  la sediul  Serviciului Patrimoniu, str. S. Brukenthal nr.2 et.III, cam.301 sau la telefon  0269-208824 .

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus