Duminică,
16.01.2022
Cer Senin
Acum
-6°C

NTN-SNR Rulmenți: Responsabilitate socială (P)

NTN-SNR Rulmenți: Responsabilitate socială (P)

Anul acesta, numărul 100 a avut conotații speciale pentru NTN-SNR Rulmenți: 100 de ani de la Marea Unire din 1918, 100 de ani de existență a NTN Corporation, 11x100 angajați! Un an în care ne-am asumat noi obiective pe plan economic și social și am întărit responsabilitatea către parteneri și comunitate.

Am sărbătorit aniversarea de 100 de ani de existență a companiei cu colaboratori vechi și noi, cu familiile noastre, ne-am încurajat sportivii la Maratonul Internațional al Sibiului și la Cupa Sponsorilor din cadrul Turului Ciclist al Sibiului. Am continuat proiecte de implicare socială și integrare profesională, pentru care am primit recunoaștere internațională.

S_Altfel_NTN-SNR_Sibiu_oct 18_132

Dorind să contribuim la crearea unei atitudini responsabile și voluntare față de mediu, am pornit, pentru al doilea an la rând, pe biciclete, spre Cibin, pentru a ne respecta angajamentul de ecologizare a malurilor în zona Libertatea. Cei 40 de voluntari s-au împărțit în două grupuri pentru a acoperi ambele maluri ale Cibinului și au umplut 40 saci cu 280kg deșeuri, din păcate netriabile, datorită contaminării lor.

S_Altfel_NTN-SNR_Sibiu_oct 18_55Mulțumim celor de la Rennes Caffee, care ne-au văzut lucrând în zonă și ne-au răsplătit cu cea mai binevenită cafea!

A gândi verde înseamnă a ieși din limitele cotidianului și ale rutinei, într-un efort civic de echipă. Valorile pe care NTN-SNR Rulmenți le promovează susțin angajamentele companiei către oameni, mediu și calitate.

Credit foto: Victor Ciungan (elev în clasa a XII-a, Liceul Avram Iancu, al treilea an în practică la NTN-SNR Rulmenți)

S_Altfel_NTN-SNR_Sibiu_oct 18_146 S_Altfel_NTN-SNR_Sibiu_oct 18_134 S_Altfel_NTN-SNR_Sibiu_oct 18_49 S_Altfel_NTN-SNR_Sibiu_oct 18_28

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus