Vineri,
09.12.2022
Parțial Noros
Acum
7°C

Putin, despre agresori și victime într-un război nuclear: „Noi o să ajungem în Rai”

Putin, despre agresori și victime într-un război nuclear: „Noi o să ajungem în Rai”

Președintele rus, Vladimir Putin, participă joi, 18 octombrie, la o ședință a clubului de discuții „Valdai”. Unul dintre subiectele discutate a fost despre armele nucleare.

Ședința clubului a început la ora 14:00 și durează de aproape 3 ore. Putin a încercat, la un moment dat, să explice de ce în percepția rusă nu există conceptul de „lovitură de prevenție” atunci când vine vorba despre armele nucleare. Răspunsul pe care l-a dat liderul de la Kremlin a stârnit râsete în sală.

„Agresorul trebuie să știe că, oricum, revanșa este inevitabilă, că va fi distrus. Iar noi vom fi victimele agresiunii. Noi, ca și mucenicii, o să ajungem în Rai, iar ei pur și simplu vor muri”.
Clubul internațional de discuții „Valdai” a fost fondat în anul 2004 în orașul Novgorod. Tema din acest an a clubului, care s-a desfășurat în orașul Soci, este „Lumea în care noi vom trăi: stabilitatea și dezvoltarea în secolul XXI”. Vladimir Putin este invitatul special al acestor discuții, care a obișnuit deja lumea cu discursurile sale antioccidentale și în care laudă „performanețele” Rusiei din diverse domenii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: Vladimir Putin

Vizualizari: 753

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus