Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Presiune redusă în furnizarea apei pentru Zona Industrială Vest și 10 localități

Presiune redusă în furnizarea apei pentru Zona Industrială Vest și 10 localități

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că miercuri, 31 octombrie ac, începând cu ora 11,00, vor fi reduceri de presiune în alimentarea cu apă pentru abonații din: Zona Industrială Vest, zona Ogorului – Frunzei, str. Aviației (parțial), Șoseaua Alba Iulia (între str. Turda și str. Salzburg), precum și din localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni. Măsura este luată pe fondul continuării lucrărilor de reparație a conductei de transport DN 600, în zona străzii Asachi din Sibiu, intervenție ce va dura până la orele 23,00. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus