Joi,
13.06.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Primele 10 autobuze noi au ajuns la Sibiu. Vor fi prezentate mâine, în Piața Mare

Primele 10 autobuze noi au ajuns la Sibiu. Vor fi prezentate mâine, în Piața Mare

Primele zece autobuze din lotul de 55 achiziționate de TURSIB SA au ajuns la Sibiu şi vor fi prezentate publicului vineri, 2 noiembrie 2018, începând cu ora 15.30 în Piața Mare a municipiului Sibiu, în cadrul unui eveniment intitulat “TRANSformarea”.

Vor fi expuse opt autobuze simple, cu o lungime de 12 metri și 95 de locuri, produse de ANADOLU ISUZU SANAYI ve TICARET AS și două autobuze articulate, cu o lungime de 18 metri și 147 de locuri, produse de KARSAN OTOMOTIV SANAYI ve TICARET AS. Ambii producători sunt reprezentaţi în România de ANADOLU AUTOMOBIL ROM, se arată într-un comunicat al societății.

autobuz 12 m autobuz 12 m

Autobuzele sunt dotate cu sisteme de climatizare (încălzire, ventilație și aer condiționat), sisteme informatice de monitorizare conectate la baza Tursib, cu instalații de numărare a călătorilor la fiecare ușă, cu sisteme de supraveghere video atât în interior cât și în exterior, sisteme electronice de validare a plății călătoriei, cu echipamente pentru asigurarea serviciilor WIFI, cu sisteme audio și video, ambele modele au podea joasă și facilități pentru accesul pasagerilor cu mobilitate redusă și locuri rezervate pentru pasagerii cu nevoi speciale.

autobuz 18 m autobuz 18 m

De asemenea, în Piața Mare, vor fi expuse opt dintre modelele de autobuze care s-au aflat în exploatare în trecut, sau care se mai află până la sfârşitul acestui an, în exploatarea societății de transport în comun. Sibienii vor putea revedea, atât de popularele la vremea lor, modele de autobuze IKARUS și DAC , dar și două dintre autobuzele MAZ care se vor retrage de pe traseele din Sibiu în luna noiembrie, respectiv decembrie 2018.

autobuz 12 m autobuz 12 m

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

X

Acum 5 ani

Cel articulat este oribil ca si design!
Raspunde

2cents

Acum 5 ani

Designul este una dintre ultimele probleme de care sa ne facem griji. Sa speram ca sunt fiabile si ca vor fi distribuite si pe linii gen 5 (ma refer la cele articulate)
Raspunde

cunoscator

Acum 5 ani

Te pricepi, stii ce e designul ?
Raspunde

Mihai

Acum 5 ani

Se taie panglica oare? Si mai ziceau de Ponta ca a taiat panglica la 50 km de autostrada. Iata ca taie si ei panglica la cateva autobuze. RIDICOL !
Raspunde

mihai

Acum 5 ani

PENIBIL tot circul asta cu expunerea autobuzelor noi in Piata Mare! Astia din primarie ne cred din lumea a 3a??? Innoirea parcului auto, cumpararea de autobuze noi ar trebui sa fie o NORMALITATE in Romania, 2018, nu un eveniment. Dar, din pacate, Fodor e in campanie electorala si trebuie sa inaugureze orice. Nu e nicio diferenta intre impartirea de faina sau ulei si prezentarea unor autobuze ;) Asteptam cu nerabdare prezentarea noilor hartii igienice, model 2019, care vor fi folosite in primarie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus