Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
31°C

Se vând afaceri la cheie, în Sibiu. Proprietarii nu mai au timp de ele

Se vând afaceri la cheie, în Sibiu. Proprietarii nu mai au timp de ele

Tot mai mulți afaceriști din Sibiu doresc să renunțe la proprietățile pe care le au în subordine. Fie că vorbim de pensiuni, saloane de cosmetică sau restaurante, aceștia nu-și mai găsesc timp să administreze afacerile, motiv pentru care le dau spre vânzare, „la cheie”.

Site-urile dedicate anunțurilor sunt pline de așa numitele afaceri la cheie, în Sibiu. De exmplu, Alexandru pune spre vânzare un salon de înfrumusețare complet mobilat. Acesta a declarat pentru Turnul Sfatului că vinde afacerea deoarece nu mai are timp suficient să se ocupe de ea. „Eu am mai multe afaceri în Sibiu, în diferite domenii. Salonul a fost al soției mele, însă ea a rămas însărcinată și nu se mai poate ocupa. Acesta este și motivul pentru care am decis să îl dau spre vânzare, nu mai are cine să fie acolo. M-au sunat câteva persoane, însă nu am reușit să ne înțelegem la preț”, spune el.

Afacere la cheie

Și Marian dă spre vânzare un salon Xbody și solar din același motiv: „timpul. Efectiv nu mai am timp să mă ocup. Mai am o afacere în Arad, mai deschid încă una și efectiv nu pot să fiu în trei părți. De afacerea aceasta trebuie să te ocupi, să fii acolo. Am avut și apeluri și mi s-a făcut și ofertă, însă nu mi-a convenit. Este o investiție destul de mare, iar până nu primesc prețul corect nu vând nimic”, spune proprietarul afacerii. Prețul la care vinde afacerea este de 19.900 euro.

Și la Ocna Sibiului se vinde o afacere la cheie. De data aceasta, este vorba, însă, despre o terasă cu două etaje, la prețul de 307. 000 €. Din același domeniu de activitate, face parte și restaurantul Pizza Hot, care este dat spre vânzare la 55.000 de euro.

Perla Păltinișului se vinde la 1 000 000 €. În luna septembrie, Turnul Sfatului a mai încercat să ia legătura cu proprietarul restaurantului însă răspunsul acestuia nu a fost unul concludent. Și de data aceasta, reporterul Turnul Sfatului a încercat să obțină o declarație de la proprietarul restaurantului, însă acesta a refuzat să comenteze situația: „Nu mă interesează”, a fost singura lui afirmație.

perla paltinisului olx

O altă afacere care se vinde la cheie este în domeniul curățătoriei chimice a tapițeriei. „Vând afacere în funcțiune curățătorie chimică tapițerii mochetă pardoseli. Vânzarea include aparat special și de forță conceput pentru desfășurarea activității, atât pentru tapițerii cât și pentru mochete pardoseli. Se oferă scule aferente acestora și suport pentru prepararea soluțiilor. Afacerea se preia din mers cu o serie de programări clienți”, este anunțul publicat pe site, pentru afacerea care se vinde cu 3500 euro. Și în acest caz, proprietarul dă vina pe timp. „E de vânzare deoarece mai avem două activități pe firmă, iar activitatea aceasta ne solicită prea mult timp de teren, motiv pentru care renunțăm. Au mai fost persoane interesate, însă fiind condiționați de forța de muncă, deoarece e nevoie de doi trei oameni, totul rămâne la nivel de întrebări”, spune proprietarul.

Sursa foto: OLX

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

costy

Acum 3 ani

Nu mai merg mai, nu mai merge nimic... asta-i adevarul... nu se mai vand proprietati, agentiile sunt blocate, nu mai suna telefoanele! Asta-i adevarul, sa ne punem centurile de siguranta, urmeaza aterizarea fortata! Oare mai exista bani de pensii/salarii ?
Raspunde

Mattias Kirally

Acum 3 ani

Nu mai avem timp să le administram înseamnă că la Sibiu afacerile trag ca stiuca la boilies! Pentru cunoscători
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus