Vineri,
05.06.2020
Parțial Noros
Acum
17°C

Birț e fericit: ”Dinamo ne-a făcut un bine!”

03 Noiembrie 2018 11:54

Birț e fericit: ”Dinamo ne-a făcut un bine!”

Președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț a răsuflat ușurat după ce a văzut cum joacă cei trei jucători pe care a vrut să-i aducă la Sibiu, dar i-a luat Dinamo. ”Dinamo ne-a suflat trei jucători: Mircea Axente, Sergiu Popovici şi Gicu Grozav. Acum se pare că ne-a făcut un bine! Cred că există un Dumnezeu al echipelor mici, al echipelor nou-promovate. Deci nu, nu ne gândim să-l aducem pe Grozav", a declarat Teodor Birț la TV Digi Sport”. Rămas fără contract cu Dinamo, Gicu Grozav, 28 de ani, nu mai este dorit nici de FC Hermannstadt, echipă care l-a ofertat înainte de ajunge le echipa roș-albă.

FC Hermannstadt joacă astăzi, de la ora 18, la Sfântu Gheorghe cu Sepsi OSK.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

LL

Acum 1 an

Birt ăsta este un porc ordinar ! Va fi eliminat de la echipă de către mine ! Mâine la Sediul Primăriei se decide soarta lui Birt ! Vrem ca Bogdan Mara să preia fraiele echipei Afc Hermannstadt ! Declarațiile acestui om cu față de porc referitor la Rezilierea contractului lui Gicu Grozav de la dinamo sunt pur și simplu non sense ! Eu știu ca bordul director al acestui ziar online l-a invitat în nenumărate rânduri pe T.B în emisiunile Turnul Sfatului iar declarațiile lui sunt contradictorii cu referire la echipă și stadion ! Dânsul trebuie să plece dacă nu îl aduc pe Gicu Grozav la echipă ! Eu dacă eram Gicu Grozav mergeam la Dinamo ! Pentru că acest club ofera2 garanțiile succesului ! În schimb clubul Afc Hermannstadt nu oferă prea mult la ora actuală ! Eu sper ca Theodor Birt să îl aducă peG. Grozav la echipă ! Este un jucător bun și sunt 100% sigur că va reuși la Afc Hermannstadt ! Dar, probabil că echipa aceasta se va destrăma la fel cum sa întâmplat și cu defuncta Voința Sibiu! Sper Să te gândești Birt de 2 ori înainte să renunți la transfer ! Este în avantajul echipei ! Dumneata ce făceai dacă erai Gicu Grozav ? Refuzai ! Normal ! Hai , ai 24 de ore să obții semnătura lui Gicu Grozav ! Începând din acest moment ! Mâine dimineață vreau să văd pe prima pagină a ziarului Turnul Sfatului anunțul cu sosirea acestui jucător în cantonamentul echipei !
Raspunde

zzz

Acum 1 an

probabil grozav are nevoie de un mediu normal si linistit unde sa poate juca, si, daca se inteleg la bani, sibiu e foarte potrivit. omul e din alba si apropierea de casa e un motiv in plus, dar birt gandeste ca ... negoita. in loc sa profite, birt se bate cu pumnul in piept a face excat ce fac cei de la dinamo. dar, daca asta e modelul lui...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus