Joi,
01.06.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Firmele din zona Sibiului se bat pe ingineri

Firmele din zona Sibiului se bat pe ingineri

Cele mai recente date publicate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă plasează Sibiul pe locul 6 pe țară la numărul de locuri de muncă vacante. Printre cele mai căutate profesii pe piața muncii se numără inginerii, de toate tipurile.

Sibiul începe această săptămână cu 972 de locuri de muncă vacanta, conform ANOFM, locul 6 pe țară, după Prahova, Dolj, Arad, Cluj, Timiș și București. Pe plan local, AJOFM detaliază în cel mai recent comunicat de presă și arată că la Sibiu firmele au nevoie mare de ingineri, de la cei specializați în cercetarea echipamentelor de process până la ingineri mecanici sau specializați în prelucrarea lemnului.

Cel mai mare portal local de locuri de muncă are în acest moment zeci de job-uri vacante dedicate inginerilor.

Spre exemplu, compania germană Wenglor caută să angajeze atât inginer proiectant mecanică fină cât și inginer optimizare producție.

Și firma HARTING RO AUTOMOTIVE SRL, care face parte din concernul HARTING Technology Group – lider de piață pe segmentul producției de solenoizi/electromagneți, angajează ingineri la Sibiu.

O altă firmă de tradiție în Sibiu, UNIVTEH, care activează în domeniul inspecției, verificării și testării nedistructive are nevoie de ingineri pentru fabrica din Sibiu.

Inginer instalații-construcții, inginer ofertare-decontare și inginer mecanic angajează și compania Universal Business Sibiu.

Nu în ultimul rând S.C. CAUCHO METAL PRODUCTOS S.R.L. societate româno-spaniolă specializată în domeniul automotive, angajează inginer chimist.

Mai multe detalii despre oferta actualizată a pieței muncii în Sibiu găsiți pe magnetcv.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Anonymus

Acum 4 ani

sa creasca salariile si o sa gaseasca si oamenii care sa ii angajeze. altfel tot mai multi prefera sa plece dincolo unde sunt platiti la un nivel mai real si decent decat aici...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus