Miercuri,
19.05.2021
Innorat
Acum
10°C

USR și-a făcut organizație la Cinsădie

USR și-a făcut organizație la Cinsădie

USR Sibiu are a cincea organizație în județ, după ce Adunarea Generală a USR Cisnădie și-a ales conducerea.

Preșdintele organizației este Rodica Velțan (economist), fiind ajutată de cinci vicepreședinți: Anca Tătaru (inginer constructor), Mihaela Seușan (profesor metodist și formator), Liviu Coman (medic specialist psihiatrie pediatrică, psihoterapeut copii și adolescenți), Sorin Haidău (inginer software), Valentin Cojocariu (antreprenor). Din Biroul Local mai fac parte Andrei Gheorghe (medic ginecolog),  Liviu Iorgulescu (antreprenor), Iancu Ungureanu (analist calitate procese IT).

„Am decis să mă implic în politică pentru că eu cred în potențialul țării noastre și cred în continuare că merităm mai mult. Am ales USR pentru că sunt un adept al transparenței și al meritocrației, iar USR asta îmi oferă. Cred că ar fi foarte multe de spus referitor la calitatea oamenilor pe care i-am întâlnit aici. La Cisnădie suntem o echipă tânără, cu oameni diverși și bine pregătiți, și am convingerea că împreună vom crește și vom veni cu soluții pentru problemele tuturor locuitorilor orașului nostru. Motto-ul nostru este: <Muncim Împreună! Reușim Împreună!>. Începem să muncim, avem cu cine. Le mulțumesc colegilor mei pentru votul de încredere acordat la Adunarea Generală a Filialei Cisnădie”, a declarat  președinta USR Cisnădie Rodica Velțan.
Rodica Velțan este economist și are experiență de 20 ani în domeniul financiar, contabilitate, analiză financiară și managementul riscului. Rodica are 39 de ani, este căsătorită și pe lângă job și administrarea unei afaceri de familie a decis să se implice activ în politică.

Mandat de șase luni

Conducerea noii organizații este îndrumată de la ”centru” să găsească soluții pentru Cartierul Arhitecților și Cisnădioara.

„Am încredere că echipa de conducere a noii filiale USR Cisnădie va realiza lucruri de impact pozitiv atât pentru locuitorii din „vatra veche” a orașului, cât și pentru cei din cartierul Arhitecților și din Cisnădioara. Sunt oameni cu competențe diverse și complementare, iar experiența lor profesională împreună cu dorința de schimbare le dau toate premisele reușitei. Le urez mult succes în tot ceea ce își propun și îi asigur de tot sprijinul filialei județene”, precizează președintele USR Sibiu, Adrian Echert.
Președinta și membrii Biroului Local USR Cisnădie au fost aleși pentru un mandat de șase luni, perioadă în care filiala își propune să crească.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Ultras

Acum 2 ani

Unde este localitatea asta Cinsădie?
Raspunde

Pierre Richard

Acum 2 ani

Inainte de Cisdadioara
Raspunde

Aurel Metrescu

Acum 2 ani

O fi varianta locala de la localitatea fondata de colonisti francezi "Cinq Cédilles"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus