Joi,
13.06.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Cât de mare e criza pe piața muncii? Ofertă de relocare la București pentru sibieni

Cât de mare e criza pe piața muncii? Ofertă de relocare la București pentru sibieni

Cunoscut pe piața muncii ca unul dintre principalele centre naționale pentru vorbitorii de limbă germană, Sibiul atrage în ultima vreme oferte tot mai tentante.

Până de curând companiile ofereau vorbitorilor de germană, pe lângă salariu, beneficii precum: prime de sărbători, asigurare medicală, primă de vacanță sau pachete pentru sport și relaxare. În ultima vreme, datorită concurenței tot mai crescută pe piața muncii, ofertele se îndreaptă inclusiv pentru posibilitatea relocării sibienilor interesați.

Cererea mare pentru vorbitori de germană a putut fi observată și la Târgul de Cariere de la Sibiu, din urmă cu câteva luni.

”Cei mai mult sunt căutați vorbitorii de germană. Este și acesta un specific al Sibiului, fără să mai amintesc de franceză și engleză, care au devenit ceva comun. Deci și în acest sector este o concurență mare. Companiile vin aici, sunt conștiente de această concurență, tocmai de aceea este foarte important brandingul. Ei știu asta pentru că piața nu este a angajatorilor”, explica în urmă cu câteva luni, Ioana Oros, organizator al Târgului de Cariere.
Spre exemplu, compania CRONOS ARES PARTNERS are sediul în București și dezvoltă în prezent un parteneriat cu renumitul brand 24Option.com, activitatea principală fiind piața bursieră de capital. Recent, CRONOS ARES PARTNERS și-a prezentat oferta și pe piața muncii din Sibiu.
”Căutam vorbitori de limba GERMANĂ dispuși pentru relocare în București. Dacă ești o persoană motivată, dinamică, proactivă și privești proiectele ca pe o provocare și oportunitate de dezvoltare, ești candidatul ideal! Salariul atractiv și motivant, mediul de lucru plăcut și locația excelentă!”, arată reprezentanții companiei în anunțul de angajare.
Mai multe detalii legate de condițiile relocării, beneficiile oferite și detalii de contact găsiți pe magnetcv.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lostriţa du pă Cibin

Acum 5 ani

In Sibiu si corsicanii care striga Fer veeeeeechiiiii sunt vorbitori cvasinativi de germana! Germana musteste in Sibiu! Clipocitul ciorbei de burta trasa din butoi este in germana!
Raspunde

mihai

Acum 5 ani

Ooooo, da. Relocare in cloaca aia de capitala cu care-ti este rusine in Europa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus