Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
22°C

Spectacol TBS în premieră, semnat de Aleisha Gardner, se dansează cu casa închisă

Spectacol TBS în premieră, semnat de Aleisha Gardner, se dansează cu casa închisă

Premiera spectacolului "Fragile Love" și "Rhapsody in Blue", în coregrafia neo zeelandezei Aleisha Gardner, se va dansa cu casa închisă. Toate biletele puse în vânzare de către Teatrul de Balet Sibiu pentru acest spectacol au fost epuizate.

Iubitorii dansului vor avea ocazia să se bucure miercuri, 21 noiembrie, de la ora 19, în Sala festivă a Bibliotecii Județene Astra Sibiu (Corpul A), de două povești spuse în pas de dans, pe muzica lui George Enescu și a compozitorului american George Gershwin.

Pe parcursul serii, publicul sibian va afla mai multe despre complexitatea și fragilitatea iubirii, prin intermediul „Fragile Love”, o coregrafie care are ca sursă de inspirație o poezie a lui Randy Mascorro, transpusă în dans pe muzica lui George Enescu. Cei prezenți la eveniment nu vor rămâne, însă captivi în meandrele iubirii, pentru că, prin intermediul ”Rhapsody in Blue”, vor face cunoştinţă cu spiritul american. Compoziția cu același nume a lui Gershwin va da o notă dinamică serii, prin tonurile de jazz și printr-o coregrafie spontană, cu schimbări de ton și dinamism.

Întregul eveniment are o durată de o oră.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus