Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Trif îi răspunde lui Ivan: Numele meu a fost clădit cu multă muncă

Trif îi răspunde lui Ivan: Numele meu a fost clădit cu multă muncă

Actualizare:

În urma atacului lansat de europarlamentarul Cătălin Ivan, liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, a transmis un drept la replică pe care îl publicăm mai jos:

”Sunt membru PSD de 14 ani și niciodată nu am făcut parte din nicio altă tabără politică. Cariera mea în PSD a fost creată pas cu pas, mai întâi în cadrul organizației de tineret a PSD, apoi am ajuns membru în cadrul partidului, iar în prezent conduc organizația județeană a PSD Sibiu cu toată susținerea colegilor mei.

Numele meu a fost clădit cu multă muncă, iar rezultatele mele au primit de-a lungul timpului aprecierea celor din jur și mă simt onorat de acest lucru. Pe de altă parte, unii consideră că denigrându-mă vor câștiga „teren" sau notorietate și aruncă, din păcate, cu neadevăruri grosolane.

Ultimul exemplu, domnul Cătălin Ivan, care a încercat să vorbească despre mine, la Sibiu, cum că aș fi un politician care și-ar fi început cariera la PD și că aș fi un trasesist politic. FALS!

Repet: am fost întotdeauna membru PSD!

Tot domnul Ivan, încercând să fie credibil, declară că ne-am fi „intersectat", apoi revine asupra declarației și spune că nu m-a văzut niciodată.

Cătălin Ivan vorbește în necunoștință de cauză atunci când spune că aș fi ajuns președintele PSD Sibiu la propunerea președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Cei care au venit București și i-au propus lui Liviu Dragnea numirea mea în funcția de președinte al organizației județene au fost primarii PSD Sibiu nemulțumiți, atunci, de fosta conducere a organizației. Abia apoi, președintele Dragnea m-a cunoscut și astfel am primit toată susținerea domniei sale.

La ora actuală, sub conducerea noii echipe pe care o coordonez, organizația PSD Sibiu a obținut recunoașterea la nivel național, dând pentru prima dată un ministru în guvernul României și un ministru secretar de stat, iar ca funcții politice, PSD Sibiu are reprezentare la nivel de vicepreședinte și membru în Biroul Permanent Național.Tot pentru prima dată, PSD Sibiu are reprezentant la nivel regional prin votul membrilor PSD din organizațiile Sibiu, Brașov, Mureș, Alba, Harghita, Covasna, care au decis să conduc regiunea 7 Centru în calitate de președinte.

Domnul Ivan mai minte când spune că nu am fost la Bruxelles, deși m-am deplasat de mai multe ori pentru întâlniri cu oficialii responsabili de turism, inclusiv cu doamna comisar Elżbieta Bieńkowska, cu care am dezbătut foarte multe subiecte pe tema dezvoltării turismului în România. Cât despre ziua turismului, am ales să o petrec în țară alături de români.

Înainte să vorbească la adresa mea, domnul Ivan ar trebui să-și amintească de vremea când era un necunoscut și cu ajutorul echipei PSD a ajuns în Parlamentul European, unde, precum un veritabil trădător, a uitat imediat de colegii din țară. Mă bucur că astfel de oameni dispar rapid de pe scena politică așa cum s-a întâmplat și cu domnul Ivan. România nu are nevoie de personaje de acest gen.

Mi-ar plăcea ca atunci când cineva vorbește despre mine să aibă decența să spună adevărul și să aducă dovezi atunci când susține anumite lucruri despre mine”

Știre inițială:

catalin ivan

Europarlamentarul Cătălin Ivan, fost membru PSD – dat afară pentru criticile aduse președintelui Liviu Dragnea, declară într-un interviu acordat ziarului Turnul Sfatului că organizația PSD Sibiu a fost negociată și oferită de Dragnea unor oameni care au legături puternice cu fostul PD. Iar președintele organizației este numit numai de formă.

”Pe domnul Trif îl țin minte de acum câțiva ani când știu că alergam prin Ardeal să reformez PSD-ul din interior și m-am intersectat de acest domn Trif, care țin minte că ajunsese în PSD pe filieră PD. El a ajuns la conducerea organizației cumva pe înțelegerea lui Dragnea cu vechii PD-iști. Pe toată zona Ardealului – aceasta este o afirmație pe care am mai făcut-o în trecut, o puteți găsi - toate organizațiile PSD din Ardeal sunt date de Liviu Dragnea foștilor colegi din PD, sunt trecute astfel sub influența PD-ului, astfel încât PNL-ul să nu poate face, la nivel național, opoziție reală PSD-ului. După cum puteți lesne constata...”, a declarat europarlamentarul.

Cât privește activitatea la ministerul turismului, Cătălin Ivan spune că au fost acțiuni la nivel european la care România a fost invitată iar ministrul turismului nu și-a făcut apariția.

”Pe acest domn Trif nu-l cunosc personal, nu suntem prieteni, nici nu știu cum arată, deși mă consider un om informat, ceea ce mie-mi spune multe despre activitatea dumnealui. Și ca să personalizăm, eu atât pot spune despre activitatea lui la ministerul turismului: pare să se încadreze în performanța generală a acestui guvern. Eu nu știu în guvernul Dăncilă un ministru care să fie la locului lui. Și îi cunosc pe mulți, unii dintre ei chiar mi-au fost prieteni. Eu știu foarte multe acțiuni la nivel european unde România a fost invitată iar acest domn Trif nu a apărut”, a mai declarat europarlamentarul.

Un amplu interviu cu europarlamentarul Cătălin Ivan despre reforma internă din PSD și performanțele membrilor PSD Sibiu puteți citi mâine în Turnul Sfatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

16 comentarii

dancp2

Acum 5 ani

PSDIST AI FOST PSSDEU VEI RAMINE
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Spre deosebire de drak.nea care pd-ist a fost si va ramane, cu misiunea de a distruge pesedeul....
Raspunde

CERMONEA

Acum 5 ani

ESTE LESNE DE INTELES , SI SE VEDE CU OCHIUL LIBER CA ACEST TRIF A DESTRAMAT ORGANIZATIA PSD SIBIU PREMEDITAT, ORGANIZATIE PUTERNICA LA NIVEL NATIONAL IN URMA CU UN AN INAINTE DE A PRELUA ACEST INDIVID CARE NICI MACAR LIMBA ROMANA NU O CUNOASTE, SA NU VORBIM DE VREO LIMBA STRAINA, DAR MA ROG NU ESTE DEVINA EL SUNT DEVINA LIDERII SIBIENI CARE ÎI MAI DAU INCREDERE SI SPRIJIN. PE EL ORGANIZATIA SIBIU LA FACUT MINISTRU ,NU DATORITA MERITELOR LUI CA ERA VAI DE MAMA LUI SI ACUMA" PROSTUL DACA NU-I AROGANT NU-I PROST"! PSD SIBIU TREZITIVA CA ALTFEL PIERDETI TOT CU UN PERSONAJ CA TRIF!!!
Raspunde

Gabriel

Acum 5 ani

Pai n ai pierdut nimik dle Euro Parlamentar , necunoscandul pe Trif !! A pierdut doar organizatia PSD Sibiu , care e varza datorita acestui D... !!
Raspunde

Cititescu

Acum 5 ani

Clica din varful PSD nu poate fi distrusa decat din interior. Daca unii o vor face, bravo lor! Problema e daca pesedistii "devotati" vor avea intelepciunea sa puna (sa voteze!) in fruntea partidului oameni integri, inteligenti, patrioti adevarati, devotati tarii si NU intereselor si ambitiilor personale. Dupa cum se arata "activul", e greu de crezut!
Raspunde

Filoftea

Acum 5 ani

Limba noastra-i o comoara... Agramati sunt cei ce ne conduc dar si cei ce comenteaza...
Raspunde

alexandru graur

Acum 5 ani

M-ai innebunit, intelectualo!
Raspunde

Pierre Richard

Acum 5 ani

Poa' ne spune trifutz cum a facut banii trifutz al batran ...
Raspunde

Toma

Acum 5 ani

Mai bine taceai!Catalin Ivan,chiar daca-i PSD-ist, are onoare, are cuvant si mai ales are minte!Te bate la scor in orice domeniu!In schimb tu nu ai nicio astfel de calitate.Ai ajuns intamplator "turist"intr-un post pe care nu-l intelegi;caciula e prea mare pentru tine!Nu eziti,insa,sa improsti cu noroi si sa calci totul in picioare.Cei pe care-i lingi acum se vor descotorosi de tine ca de o masea stricata!Ce vei face atunci?Vei avea curajul sa iesi pe strada dupa nemerniciile facute?Sau te vei duce la capatul pamantului?
Raspunde

zzz

Acum 5 ani

Ivan nu a spus ca esti traseist ci ca ai ajuns acolo pe blat cu fostii PDisti? unde cine era tatic? exact, chiar taticu'...asta da "diversificare de portofoliu" in familie. in rest caramida peste caramida si limba langa limba se face multa munca si *apare* si rezultatele de cincinal in 4 ani
Raspunde

Ciocan

Acum 5 ani

Trif asta are radacini putrede; tat'so a fost un mare golan, caracter zero.
Raspunde

Fydonk

Acum 5 ani

Bogdanele, toți știm ca ai fost împins de taticu’ Petru Trif , Sibiul e oraș mic , oamenii se cunosc intre ei și nu poți sa-i manipulezi ... Oricum, ai pupat ghiulul lui Dragnea, ești compromis forever, tot timpul vei fi asociat cu imaginea celui mai prost și obedient guvern din istoria României !!
Raspunde

TRIF

Acum 5 ani

Acest trif pupat in stanga si dreapta incat nu i se mai videca herpesul.
Raspunde

Liviu

Acum 5 ani

Rusine voua tineri, care ati ramas tot comunisti.
Raspunde

Cioricliul Albastru

Acum 5 ani

No i a auzi că numele lui a fost clădit prin multă muncă ..... O fi tras în plug și nu l am văzut noi . Mergi de fa treabă mică că ești palid .
Raspunde

rammstein

Acum 5 ani

si multa hotie!!...ai furat cat china din banii sibienilor.....de 14 ani !!!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus