Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Măgura Cisnădie a eliminat Zvezda Zvenigorod, campioana Europei

Măgura Cisnădie a eliminat Zvezda Zvenigorod, campioana Europei

Echipa de handbal feminin, Măgura Cisnădie, a reușit în această seară performanța de a elimina cu Cupa EHF, fosta campioană: Zvezda Zvenigorod. După ce în tur Măgura a pierdut la cinci goluri, returul a adus calificarea sibiencelor. La pauză scorul a fost egal, 10-10, însă finalul a adus calificarea fetelor de la Măgura: 26-18. "O repriză de vis! Apărarea a făcut diferența, iar în atac am marcat aproape la fiecare atac. Toată echipa a luptat admirabil și merită felicitări. O echipă mare, într-un oraș mic", a declarat antrenorul sibiencelor, Alexandru Weber pentru gsp.ro. Weber spune că performanța a fost reușită și datorită unui public entuziast. "Publicul nostru a fost minunant. Veneam după o perioadă neagră, cu înfrângeri la Brăila, la Zvezda, cu Vâlcea, acasă. Dar am demonstrat că avem carcater și știm să ne mobilizăm în momentele importante", a încheiat Weber.

Cine a marcat pentru Măgura Cisnădie:

Boljevici 9, Ada Moldovan 7, Araujo 5, Apetrei 2, Fachinelo 1, M. Costa 1, Larisa Da Silva 1. Antrenor: Alexandru Weber

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Alex

Acum 5 ani

Felicitari! Merita sa mergem la Cisnadie sa vedem niste meciuri frumoase.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus