Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Bărbatul mușcat de câine rămâne internat la spital

Bărbatul mușcat de câine rămâne internat la spital

 

Bărbatul care a fost mușcat de câine sâmbătă rămâne internat. Acesta  a fost transportat de urgență la Spitalul Județean sâmbătă. Acolo, a primit îngijiri medicale. „Bărbatul prezintă plăgi multiple la ambele mâini și va mai rămâne cel puțin trei zile internat la spital deoarece rănile nu se pot îngiji la domiciliu”, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, Decebal Todăriță.

Reamintim că sâmbătă după masă, un bărbat de 59 de ani, caz social, a fost mușcat de câine în Șelimbăr. Acesta se deplasa pe bicicletă când a fost atacat de câine. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu spuneau atunci că în urma incidentului câinele a fost preluat de un medic veterinar și dus la un padoc din Cristian. Animalul este cipat și urmează să se stabilească cu exactitate cine este proprietarul lui. „Dacă bărbatul mușcat va depune plângere, cercetările vor continua”, au explicat polițiștii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

SEBASTIAN

Acum 5 ani

Ce relevanta are ca barbatul e caz social? Schimba asta gravitatea faptei? Concret: un om este atacat si muscat de un caine intr-un spatiu public...probabil Rotweiller si probabil scapat din zona unor chioscuri de langa monumentul eroilor din primul razboi mondial, loc in care acum cativa ani era un restaurant/magazin pt motociclisti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus