Joi,
13.06.2024
Partial Noros
Acum
24°C

West Side Park Residence Sibiu–Primele blocuri aproape finalizate-Apartamente de la 42.400 euro

West Side Park Residence Sibiu–Primele blocuri aproape finalizate-Apartamente de la 42.400 euro

Ansamblu rezidențial aflat la aproximativ 2,4 kilometri de centrul Sibiului, prinde contur din ce în ce mai mult. West Side Park Residence vă oferă apartamente cu două și trei camere cu balcon , la prețuri începând de la 42.400 euro. Acestea beneficiază de loc de parcare, iar blocurile sunt dotate cu lift. Copiii vor avea la dispoziție un loc de joacă.

O casa nouă este un vis împlinit, însă este foarte important ca visul acesta să-l trăiești zi de zi. De aceea, conteaza unde alegi să locuiești: într-un cartier, într-un ansamblu rezidențial nou unde să ajungi foarte ușor, care să fie amplasat într-o zonă liniștită și care să nu fie aglomerată. West Side Park Residence îndeplinește toate aceste condiții. Ansamblul la care se lucrează de zor, este situat pe Calea Șurii Mici la 2,4 kilometri de Piața Mare, imediat după ce traversezi noul viaduct. Accesul se poate face foarte ușor și asta fără ca să pierdeți foarte mult timp în trafic. Ansamblul este poziționat la nici cinci minute distanță de Zona Industrială de Vest și foarte aproape de locația viitorului Spital Județean al Sibiului.

Facilități multiple: lift și loc de joacă pentru copii

”Cele 112 apartamente pe care le construim în patru imobile vor avea toate utilitățile asigurate, apă, gaz, canalizare, electricitate, cablu TV și fibră optică. Imobilele beneficiaza de loc de Parcare inclus în preț și sunt dotate cu lift. Luminoase și spațioase, apartamentele sunt structurate, gândite și echipate astfel încat să răspundă nevoilor unui stil de viață modern”, spun reprezentanții West Side Park Residence.
În exteriorul blocurilor spațiile libere vor fi amenajate cu zone verzi și va fi construit și un loc de joacă pentru copii.

Imobilele au regim înalțime Parter + 3 etaje + Etaj Retras. La parter vor funcționa spații comerciale.

”Calitatea ne reprezintă și tocmai din acest motiv suntem atenți la alegerea celor mai buni furnizori de materiale pentru construcția imobilelor printre care amintim de Baumit, Bilka, Viva Plast, Zentyss, Adeplast, Cemacon, Isover, Caparol și Purmo”, mai spun cei de la West Side Park Residence Sibiu.

blocul 2

Locuințele se predau în stadiul de Alb, iar la cerere pot fi finisate și la Cheie.

Trei tipuri de apartamente

West Side Park Residence Sibiu oferă următoarele tipuri de apartamente:

Apartamente Confort – două camere cu balcon (47,3 mp utili)

Apartamentele noastre cu două camere sunt ideale pentru toate nevoile: și pentru familii, și pentru cupluri tinere, și pentru studenți, dar și pentru persoane care își doresc să locuiască singure. Sunt prevăzute cu balcon, precum și cu o baie cu o suprafață rezonabilă.

Structurare: un hol de 3,6 mp la intrare, un living+bucătărie de 27,5 mp, o baie de 4,2 mp, un dormitor de 12 mp și un balcon de 4,2mp. Acestea se regăsesc la etajele 1, 2 și 3.

9

Confort LUX – trei camere cu două balcoane (59,5 mp utili)

Apartamentele cu trei camere sunt ideale pentru o familiile cu copii sau pentru cupluri tinere. Se disting prin spațiile foarte generoase, dar și prin faptul că dormitorul matrimonial are baie proprie. Cele două balcoane, oferă și ele un avantaj extrem de important.

Structurare: un hol de 2,2 mp la intrare, living+bucătărie de 25,5 mp, o baie de 4,5 mp, un dormitor matrimonial de 12 mp care are o baie proprie de 2,5mp. De asemenea mai este amenajat încă un dormitor de 12 mp. Două balcoane generoase cu suprafețe de 8 mp fiecare completează acest tip de apartamente situate la etajele 1, 2 și 3.

8

Penthouse LUX – trei camere cu terasă (59,5 mp)

Apartamentele de la ultimul etaj se remarcă prin suprafața generoasă, compartimentare și mai ales printr-o terasă circulabilă mare. De asemenea, priveliștea este superbă: Poți admira atât munții din depărtare cât și orașul.

Structurare: Un hol de 5 mp la intrare, living+bucătărie de 23,5 mp, dormitor matrimonial de 12,5 mp, dormitor de 12 mp, o baie mică de 2,5 mp și o baie mare de 4,4 mp. Terasa circulabilă de 45,1mp, completează aceste frumoase apartamente situate la etajul retras.

Prețuri accesibile

Fiecare apartment beneficiază de un loc de parcare gratuit. Se acceptă achiziția prin Credit Ipotecar sau PRIMA CASĂ, iar avansul minim este de zece la sută

Apartament două camere : 42.400 euro - TVA 5 % Inclus

Apartament trei camere: 52.400 euro - TVA 5% Inclus

Apartament trei camere + terasă: 62.400 euro - TVA  5 % Inclus

5

Predarea apartamentelor

Termenul de finalizare al primelor două imobile este luna februarie 2019. Lucrările sunt destul de avansate după cum se poate observa și în fotografii.

Reprezentanții noștri vă stau la dispoziție oricând cu detalii și lămuriri legate de proiectul West Side Park Residence Sibiu. Ne puteți contacta pe www.westsideresidence.ro sau la numărul de telefon 0748228955.

3

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

x

Acum 5 ani

Sincer, nu se poate renunta la acoperisul de tip pagoda? Este neiertator faptul ca in 2018 inca mai avem fobia faptului ca ploua in casa...in 2018 cand exista o sumedenie de solutii tehnice si materiale! Arhitectura trebuie impusa si de la primarie!
Raspunde

McD

Acum 5 ani

Tot cutii de chibrituri sunt...47mp/2 camere sau 59 mp/3 camere, astea sunt locuinte spatioase?....decenta incepe undeva pe la 75-80mp, normal si preturile cresc, dar totusi pentru inca 15-20000€ merita investitia ca sa nu fi chinuit toata viata...
Raspunde

jonyjon

Acum 5 ani

"La 2.4 km de Piata Mare", adica in camp, langa oi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus