Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Nicu Ștefănuță, locul 3 pe lista USR la alegerile europarlamentare

Nicu Ștefănuță, locul 3 pe lista USR la alegerile europarlamentare

Sibianul Nicu Ștefănuță a fost votat de colegii săi din USR în cadrul sondajului organizat în interiorul partidului, clasându-se în final pe poziția a treia. ”Sunt foarte mândru și eu și colegii mei din USR de echipa care a făcut posibil acest rezultat. Sunt foarte mândru de candidații noștri care au dovedit anduranță. (...) Peste 80 de colegi și-au asumat această luptă internă și judecată a colegilor din partid care i-au făcut probabil mai buni politicieni. E o reușită de care avem toate motivele să fim mândri și încrezători. (...) Astfel de liste se fac în alte partide în birouri la ceas de seară pe înțelegeri contextuale. USR poate spune mândru și apăsat că această listă are în spate peste 5.000 de membri ai partidului care-i susțin pe acești oameni în această campanie”, a declarat președintele USR, Dan Barna, la prezentarea rezultatului sondajului.

Raluca Amariei, fostul președinte al USR Sibiu, s-a clasat pe locul 16 în urma votului din interiorul partidului.

Nicu Ștefănuță spune că demersul USR trebuie să fie acela de a opri proasta reprezentare la nivelul Uniunii Europene a României. „Sunt onorat ca am fost ales de colegii mei al treilea candidat de pe lista USR pentru alegerile europarlamentare din 2019. Avem un drum lung înaintea noastră. USR poate și trebuie să câștige alegerile din mai 2019 pentru a stopa reprezentarea noastră proastă la nivel european și a oferi un nou val de politicieni competenți României în al doilea secol al ei și al doilea deceniu în Uniunea Europeană. Împreună vom schimba România și felul în care este reprezentată în Europa. Felicitări tuturor colegilor care au candidat și au dus o campanie frumoasă. Voi lupta alături de ei pentru ca România să fie reprezentată cât mai bine în UE, iar europenismul să se simtă în calitatea vieții oamenilor și în drepturile lor europene”, a declarat diplomatul european Nicolae Ștefănuță, membru USR Sibiu.

Campania internă din USR a început pe data de 1 octombrie și s-a încheiat pe 22 noiembrie, iar în tot acest timp au avut loc dezbateri în toate județele și orașele mari din țară, unde candidații au vorbit despre competențele profesionale și proiectele lor pentru Parlamentul European atât în fața membrilor cât și a cetățenilor care au vrut să fie parte dintr-un spectacol al democrației. Procesul de votare s-a desfășurat între 22 noiembrie 2018, la ora 12:00 P.M. și s-a încheiat pe data de 29 noiembrie 2018, la ora 12:00 P.M. USR este singurul partid din România care are o competiție reală în numirea candidaților care vor reprezenta partidul în Parlamentul European.

Lista candidaților USR în urma votului:

1. GHINEA Cristian - Sector 3

2. ARMAND Clotilde-Marie-Brigitte - Sector 1

3. ȘTEFĂNUȚĂ Nicolae Bogdănel - Sibiu

4. BOTOȘ Vlad-Marius - Arad

5. GHEORGHE Vlad-Dan - Sector 6

6. RENIUȚ Anamaria Naomi - Brașov

7. GHELMEZ Radu-Ionuț - Diaspora

8. MIHAIU Radu Nicolae - Sector 2

9. LORINCZ Iulian Ștefan - Diaspora

10. CRISTIAN Adriana - Cluj

11. CRIȘAN Camelia Carmen - Sector 6

12. ȚĂRANU George - Iași 13. GURLUI Silviu-Octavian - Iași

14. STOIAN Teodora - Sector 3

15.VĂRZARU Alexandru-Gabriel - Timiș

16. AMARIEI Raluca - Sibiu

17. TAȘCU-STAVRE Miroslav-Valeriu - Caraș-Severin

18. ANDREI Florin - Sector 1

19. STOICA Emanuel Ioan - Diaspora

20. BERCEANU Octavian Alexandru - Sector 6

21. IURIȘNIȚI Cristina-Ionela - Bistrița-Năsăud

22. URAM Elena - Tulcea 23. DIACONU Ruxandra - Dolj

24. PETREA Virgil-Cristian - Vrancea

25. ȘVAB Nicolae Mihai - Bihor

26. MATACHE Narcis George - Diaspora

27. STANCU Ionuț-Cătălin - Brăila

28. NIȚĂ Adrian - Sector 2

29. ANDREI Ileana-Lavinia - Sector 1

30. IACOB Oana - Sector 1

31. CUCOȘ Ioana Laura - Ilfov

32. DRAGNEA Cristian - Diaspora

33. LUPAȘ Ciprian - Sălaj

34. ENUȘCĂ Veronica-Lenuța - Constanța

35. TRANESCU Aurora - Sector 4

36. SURCEL Alexandru Cristian - Sector 5

37. CERNIC Sebastian - Bacău

38. IVAN Dragoș Lucian - Prahova

39. TĂNĂSESCU Mihai Andrei - Ialomița

40. VINTILĂ Dorin Ionuț - Vaslui

41. BUZDUGAN Alin - Neamț

42. TĂRĂBUȚA Marcel-Florin - Mehedinți

43. CIORNEI Radu Tudor – Suceava.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

2cents

Acum 3 ani

Ghine(a)-i mai șade in varf de listă! Și cu Ștefanuță zece, care-i și întrece. Chemarea mălaiului european este puternică :)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

zzz

Acum 3 ani

comentariu de 2 bani, oops...de 2 centi
Raspunde

...

Acum 3 ani

ai dreptate mai Zzzz..., comentariul chiar e de doi bani, incredibil cata onestitate, sa spuna asa ceva despre propriul comentariu :)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Eurodacul

Acum 3 ani

https://evz.ro/ministrul-zero-euro-din-fondurile-europene-locul-intai-pe-lista.html
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

zzz

Acum 3 ani

te rog revin-o si cu un articol din luju.ro, evz nu este destul de credibil
Raspunde

Ion ionescu

Acum 3 ani

Ștefănuta e bine pregătit si un om cu educație solida, dar are cateva bube. Prima ar fi ca a fost consilerul personal al Monicăi Ridzi, exact ea fura si a intrat apoi la puscărie pentru asta. A doua ar fi modul in care familia sa a facut avere, vreo zece case, 2 bugetari, amandoi directori. Nu mai are sens sa zic ca ii pute sa vina in Romania sa pune mana la treaba, cu vrea un mega salar de la parlamentul european, el locuind la Bruxelles. Dar cine i-a citit articolele va vedea ca omul stie despre ce vb si e mult peste toti din lista aia, nu mai zic de altii de pe la.alte partide. Dar totusi, raman aceste semne de întrebare
Raspunde

Nelutu

Acum 3 ani

Evz - cea mai de încredere sursa de informare, de la descoperirea găinii ce a născut pui vii.... Referitor la cei "zero" euro care sunt 7,025 miliarde atrași, găsiți datele oficiale preluate de pe mfinante http://www.contributors.ro/wp-content/uploads/2017/01/ta1.png
Raspunde

raspandache

Acum 3 ani

Preluate de pe site-ul Ministerului de Finanțe, via contributors.ro. De ce nu ne dai matale direct linkul Ministerului de Finanțe? Ha? La mintea ta luminată, chiar îți trebuie ajutoare să caute/citească/interpreteze pentru tine? Dacă da, ești prost de bubui.
Raspunde

realistul

Acum 3 ani

Asta cu gainile care nasc pui vii a fost in epoca Cristoiu. Acum lucrurile s-au mai schimbat ca si naravul politicienilor...
Raspunde

mihai

Acum 3 ani

as avea încredere in el doar daca explica detaliat cum au reusit parintii lui, bugetari, sa adune ditamai averea...
Raspunde

Sile

Acum 3 ani

asta ii o familie de PDL-isti care au profitat la maxim de posturile caldute de la stat, au falimentat...! Baiatul vorbeste bine, ca doar asta l-au invatat prin toate scolile unde a umblat. Din pacate nu a muncit niciodata nimic.La 18 ani a primit masina grea de la parinti, iar acum nici parintii nu ii pot plati creditul de la Bruxelles pentru apartamantul de lux. E nevoie de salar de europarlamentar. Asta e toata miza. Dar pentru tineretul rezist este candidatul ideal, asta vor, asta primesc...
Raspunde

Darius

Acum 3 ani

Asta este lista lui Soros pentru Romania. Urmasi lui Gheorghe Apostol, Emil Bodnăraș, Iosif Chișinevschi, Miron Constantinescu, Teohari Georgescu, Gheorghe Gheorghiu-Dej, Theodor Iordăchescu, Vasile Luca, Alexandru Moghioroș, Ana Pauker, Lothar Rădăceanu, Gheorghe Vasilichi și Ștefan Voitec; Bolsevismul economic nu a mers, dar cel cultural trebuie sa mearga!! Vai de capul nostru de natie de slugi si cozi de topor. Am inlocuit Moscova cu Bruxellesul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus