Sâmbătă,
31.07.2021
Partial Noros
Acum
18°C

Mesajul preşedintelui PSD Sibiu, Bogdan Trif, cu ocazia Zilei Naţionale a României

Mesajul preşedintelui PSD Sibiu, Bogdan Trif, cu ocazia Zilei Naţionale a României

100 de ani de la înfăptuirea României Mari este timpul care a trecut peste generațiile ce au construit ceea ce este astăzi România noastră.

Ziua Naţională a României este dovada luptei câștigate pentru întregire, o luptă dusă cu sânge, cu suferință, dar în aceeași măsură cu îndârjirea caracteristică românului de acum 100 de ani şi a celui de astăzi.

Acum 100 de ani, pe acelaşi pământ, la 1 decembrie 1918 se înfăptuia România Mare prin revenirea Transilvaniei, Basarabiei şi a Bucovinei la România. Acum 100 de ani, peste 100.000 de oameni din toate colțurile României se îndreptau către Alba Iulia, pentru a vedea cu ochii lor cum arată libertatea prin semnarea celui mai important act din istoria României, „Rezoluțiunea Adunării Naționale de la Alba Iulia”. Astfel ţara a renăscut prin forţa şi voinţa naţiunii.

Au trecut 100 de ani, dar viața ne arată și acum că doar cu solidaritate, unitate și iubire între semeni, românii pot trece peste greutăți. Să ne amintim de cei care au luptat pentru interesul național, să-i pomenim pentru curajul lor în fața morții și să nu uităm că suntem urmaşii lor.

Poporul român a reușit în ultimul veac să se identifice, a făcut față și regimului comunist care i-a îngenuncheat pe români, dar am răzbit și atunci. Astăzi, suntem membri UE, NATO datorită celor 100 de ani de lupte prin care am demonstrat tuturor că România contează pe harta Europei.

 

Bogdan Trif,

Ministru al Ministerului Turismului

Președinte PSD Sibiu

Comentarii

6 comentarii

Mata din Centru

Acum 2 ani

Anul viitor la 30 de ani de cand am scapat de comunism o sa scapam de neocomunismul balcanic al comunistilor rosii psd-isti. Iar ai fugit de acasa Bogdanel?
Raspunde

Nila

Acum 2 ani

Stai jos, patru. Data viitoare sa-ti faci temele trifutz. Asta e comunicat de 1 Decembrie? Daca e vorba sa latri la ordin scoti 3 pagini si acuma vi cu juma de foaie?
Raspunde

S

Acum 2 ani

Bat pe cineva daca mai citesc sau aud o data cuvantul "infaptui". Si dupa aia o sa ma apuc sa-l folosesc pt orice: am infaptuit un senvis, am infaptuit o friptura, am infaptuit sex.
Raspunde

ion

Acum 2 ani

PSD ciuma roșie... psd a concluzionat că trif este incompetent. La mulți ani, România!
Raspunde

Roman

Acum 2 ani

La multi ani !!! Multumim psd ca sunteti la putere ca ati distrus tara (uzina aro, olcit, privatizarea petrom, tractorul, rompetrolul, rocar, acizitie logan politie, otokar....toate au avut loc cand ati fost la guvernare) si distrugeti incontinuare tara. Bravo celor sustin psd si nu vad viitorul tara ca se darama
Raspunde

Acordeoane si Pampoane

Acum 2 ani

Arunca-te in Cibin, maestre... trage si apa dupa tine si toti ghiolbanii rosii. *****, amin.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus