Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

I-au spart casa de 1 Decembrie. Era la paradă, alături de președintele Iohannis

I-au spart casa de 1 Decembrie. Era la paradă, alături de președintele Iohannis

Imobilul unde locuiește în București consilierul prezidențial Delia Dinu, șefa departamentului de Protocol al Președinției, a fost călcat de hoți, în timp ce aceasta l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis la paradele de la București și Alba Iulia. Casa prădată de hoți se află în Domnești, Ilfov. ”Polițiștii din Ilfov au fost sesizați ieri, 1 decembrie, în privința acestui incident, iar în prezent, aceștia desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a precizat, pentru Mediafax, Dragoș Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Ilfov.

Delia Dinu este născută în Sibiu, în 1976 și a absolvit Facultatea de Drept „Simion Bărnuţiu” a ULBS în 1999. A fost numită Consilier Prezidențial la data de 1 iulie 2016. A activat în cadrul Serviciului de Protecție și Pază în perioada 2000-2012. În perioada aprilie 2005 - mai 2008 și-a desfășurat activitatea în calitate de consilier în cadrul Compartimentului Protocol al Administrației Prezidențiale. În perioada mai 2008 - august 2012 a coordonat Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale. În  august 2012 a fost numită Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale. A participat la Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol - Washington 2012 și Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol - Seul 2014.

Conform declarației de avere, Delia Dinu mai deține o casă în Sibiu, moștenită în anul 2016.

Foto: wowbiz.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Pintea

Acum 5 ani

Lui Badalau i-au spart casa cu el si cu toata familia prezenta, in casa. Au furat un pistol...drept urmare, acesta sustine liberalizarea detinerii armelor. Mesaj inteles....D-nei ii sparg casa fix de ziua unirii, ce mesaj transmit mafiotii de data aceasta?
Raspunde

Toma

Acum 5 ani

Sunt oamenii lui Tudorel Toader!Astia n-au sarbatori!Nu vedeti ca s-au inmultit numarul spargerilor,furturilor,violurilor;se vede ca unii politicieni isi pregatesc votantii!
Raspunde

Bzzzz

Acum 5 ani

Delia eu iti sugerez sa iti cauti casa de microfoane, camere si alte "marafeturi".
Raspunde

sas

Acum 5 ani

ba tu ori esti prost ori esti prost - la tine Bucuresti este in Domnești, Ilfov?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus