Marţi,
27.09.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Concert la Sala Thalia, anulat din cauza zilei de doliu național din SUA

Concert la Sala Thalia, anulat din cauza zilei de doliu național din SUA

Ambasada Statelor Unite ale Americii în România anunță că spectacolul susținut de Amandal Colleen Williams, programat pentru diseară, a fost anulat. Va avea loc însă un alt concert, de la 19:30. 

Evenimentul a fost anulat ca urmare a perioadei de doliu și comemorare a vieții fostului președinte al SUA George H.W. Bush, trecut în neființă pe 30 noiembrie. Concertul era programat să aibă loc astăzi, 4 decembrie, la ora 19. Amanda Colleen  Williams va veni totuși la Sibiu, la Sala Thalia pentru a se întâlni cu publicul în cadrul unei sesiuni de autografe.

amanda_coleen_williams

Concertul Amandei Colleen Williams a fost înlocuit cu un alt eveniment, tot la Sala Thalia cu începere de la ora 19:30 - un concert de jazz aflat sub egida EUROPAfest, cu pianistul Italian Gabriele Agosta.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

axxy

Acum 3 ani

si ea cand va canta? raman valabile invitatiile pt data de 4 decembrie si la data viitorului concert?
Raspunde

raspandache

Acum 3 ani

Zi de doliu cică, și ăla a fost un criminal feroce. Trebuia să susțină concertul ba chiar putea să dea și șampanie la public, la așa ocazie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus