Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Mașină răsturnată pe drumul spre Păltiniș

Mașină răsturnată pe drumul spre Păltiniș

O mașină a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat miercuri, în jurul prânzului, pe drum care face legătura între Sibiu și Păltiniș.

Din primele informații se pare că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile meteorologice și a ieșit de pe carosabil, răsturnându-se.

Martorii spun că nu există victime și nici nu se înregistrează probleme de trafic.

Atât reprezentanții IPJ Sibiu cât și cei ai Ambulanței au declarat pentru Turnul Sfatului că evenimentul nu a fost semnalat la 112 și că nu a fost cerută intervenția autorităților în acest caz.

Sursa foto: Info trafic jud. Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

El

Acum 5 ani

Tot ei se supara si is cu gura mare, in ultimele 6 luni cati dintre ei au pozat cu rotile in sus? "Decat"
Raspunde

Klaus

Acum 5 ani

Not surprised to see a VL number plate showing :)
Raspunde

Magna Horreum

Acum 5 ani

Neprofesionist! Jenant! Demn de mila! Ma refer, evident, la modul in care ati ajuns sa cersiti vizualizari si comentarii prin faptul ca nu ati acoperit complet numarul masinii, lasand vizibil VL. Este de notorietate ca Turnul Sfatului (recunosc, este exagerat sa vorbesti de notorietate referindu-te la ziarul vostru) duce o mizerabila campanie impotriva valcenilor, prezentand tendentios cam tot ceea ce este legat de cei de la sud de Sibiu. Nici de data asta nu va dezmintiti si asteptati, salivand probabil, reactile sibienilor imbibati intr-un prost inteles patriotism local. Abia ce a trecut 1 Decembrie, ce ati invatat in cei 100 de ani de Romania? Se pare ca acelasi lucru cas si in facultatea de jurnalistica: NIMIC! Sa va fie rusine! Iar de sunteti tentati sa credeti ca as fi vreun valcean, va inselati! Sunt sibian din mosi stramosi.
Raspunde

bine ca n-a nimerit pe valari in jos

Acum 5 ani

Sofatul iarna, cu viteza nu-i pt oricine, cu atat mai putin cu un Freelander : )
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus