Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-6°C

Începe războiul Dăncilă – Iohannis. ”Am sesizat CCR pentru a soluționa acest blocaj”

Începe războiul Dăncilă – Iohannis. ”Am sesizat CCR pentru a soluționa acest blocaj”

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat astăzi că a sesizat Curtea Constituțională, după de președintele Iohannis a refuzat să numească doi miniștri în Guvern. „Singura situație incertă în acest moment este creată de domnul Klaus Iohannis prin blocajul numirii miniștrilor în două domenii importante, mă refer la Dezvoltare și Administrație Publică, dar și la Ministerul Transporturilor. Cred că nu jocul politic trebuie să fie cel care să dicteze în această perioadă. (...) Astăzi am sesizat CCR pentru a soluționa acest blocaj creat de dl președinte. Nu ne-am dorit acest lucru, nu mi-am dorit acest lucru, dar -așa cum am spus- interesul României, interesul românilor este mai presus de ambiții, de jocul politic sau campanie electorală”, a spus Dăncilă, în debutul ședinței de Guvern de astăzi.

Pe de altă parte, președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că va susține astăzi, ora 13:00, o declarație de presă, la Palatul Cotroceni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus