Joi,
07.12.2023
Innorat
Acum
1°C

FOTO Cum sunt împodobite de sărbători satele Sibiului

FOTO Cum sunt împodobite de sărbători satele Sibiului

După municipiul Sibiu, și administrațiile unor comune din județ au inaugurat iluminatul festiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Unele localități au ales să inaugureze iluminatul de sărbătoare de Sfântul Nicolae. Așa s-a întâmplat în comuna Sadu, spre exemplu. Joi, 6 decembrie, a avut loc evenimentul așteptat de comunitatea locală. Membrii administrației locale anunțau de câteva zile evenimentul care a coincis cu alte manifestări, cum ar fi sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie sau Alegerea Cetei Junilor. „Nu este Crăciun mai frumos ca la Sadu”, anunțau reprezentanții comunei.

sadu 1

sadu 2

sadu 5

sadu 7

Deși a fost frig și ploios, vremea nu a fost o piedică pentru administrația din Gura Râului să intre în feeria sărbătorilor, Aici, Moș Nicolae a adus nu numai lumină pe străzi, dar și cadouri pentru cei mici și o surpriză: „o să avem o grădiniță nouă, modernă pentru că ieri (miercuri, 5 decembrie - n.n.) s-a semnat contractul de execuție pentru construire grădiniță în valoare de 3.481.769,77 lei”, s-a lăudat primarul localității, Gheorghe Călin.

„Fiți mai buni, mai smeriți, mai veseli, mai fericiți, pentru că sărbătorile sunt așa cum ni le facem noi”, le-a urat el oamenilor prezenți la eveniment.

gura raului 1 gura raului 2 gura raului 3 gura raului 4

Iluminatul de sărbători ajunge astăzi și în orașul Mediaș. Autoritățile locale au anunțat organizarea unui concert, dar și deschiderea unui patinoar. Astfel, sâmbătă, de la ora 16:00 la Mediaș se deschide Târgul de Crăciun, ulterior se vor aprinde luminile, inclusiv cele de pe brad și se va inaugura Patinoarul din Piața Regele Ferdinand I.

Pe scena din Piața Regele Ferdinand I vor cânta Ștefan Bănică jr., Elena Gheorghe și Tudor Turcu, mai precizează reprezentanții primăriei Mediaș.

Spectacol de Craciun medias

Amintim că Târgul de Crăciun din Sibiu s-a deschis oficial pe data de 16 noiembrie.

http://www.turnulsfatului.ro/2018/11/16/foto-video-targul-de-craciun-s-a-deschis-oficial/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

un sibian

Acum 4 ani

Rasinariul are 2 brazi. Amandodoi sunt mai frumosi decat gluma proasta de brad din p-ta Mare. multumim babei fodor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus