Duminică,
16.01.2022
Cer Senin
Acum
-7°C

Ambulanțe noi pentru Sibiu. Șapte autospeciale au fost aduse astăzi

Ambulanțe noi pentru Sibiu. Șapte autospeciale au fost aduse astăzi

Reprezentanți ai Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu au plecat în această dimineață la București pentru a ridica șapte ambulanțe de tip B1/B2 iar încă una va fi adusă zilele următoare. Până vara viitoare, Sibiul ar trebui să primească un total de 21 de autospeciale.

Reprezentanții SAJ Sibiu au mers astăzi la București pentru a ridica un număr de șapte ambulanțe de tip B1/B2, marca Renault Master (4x2), iar o ambulanță B1/B2 marca Volkswagen Transporter va ajunge săptămâna viitoare la Sibiu. În total SAJ Sibiu va primi până în iunie 2019, 21 de ambulanțe, dintre care două de tip C, șase de tip A, iar restul B1/B2, anunță Liliana Blaga, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu.

Ambulanțele sunt dotate și echipate, însă ele vor putea fi puse în funcțiune după ce vor fi înmatriculate, asigurate, procedură care sperăm să se finalizeze până la sfârșitul anului, pentru a putea fi introduse în teren în cel mai scurt timp. Urmează să se facă o ședință de comitet director pentru a se stabili exact distribuirea celor 8 ambulanțe, atât în substații, cât și în stația centrală Sibiu.

În prezent, în parcul auto existent la nivelul SAJ Sibiu sunt 14 ambulanțe funcționale de tip B1/B2, din totalul de 21. Nu există nicio ambulanță funcțională de tip C, pentru asistență medicală de urgență cu echipa formată din medic, asistent medical și ambulanțier, destinată intervențiilor în urgente majore de grad 0.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Doamna Firea

Acum 3 ani

Pai si nu vine cineva de la PSD sa taie panglicile ? Pai ce-am facut ma nene ma....se pierde asa o oportunitate...de imagine...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus