Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Începe Târgul de Crăciun Șelimbăr - Super concerte cu Fuego, Gașca Zurli, Andra, Vescan și patinoar de peste 800 de metri pătrați

Începe Târgul de Crăciun Șelimbăr - Super concerte cu Fuego, Gașca Zurli, Andra, Vescan și patinoar de peste 800 de metri pătrați

* Târgul de Crăciun Șelimbăr vă invită între 15 și 23 decembrie în parcarea de la Shopping City Sibiu să asistați la concerte cu Andra, Fuego, Gașca Zurli, Vescan, Bibi, Andra Gogan și mulți alții

* Un patinoar de peste 800 de metri pătrați și comercianți cu produse specifice sărbătorilor de iarnă vă întâmpină și ei în locația amenajată în Parcarea de la Shopping City Sibiu (lângă KFC)

Nu vă faceți planuri pentru următoarele weekend-uri! La Șelimbăr se organizează cea de a II-a ediție a Târgului de Crăciun. Evenimentul aflat acum la cea de a II-a ediție are o amploare mult mai mare și se desfășoară într-o locație nouă și mult mai încăpătoare. Astfel între 15 și 23 decembrie parcarea Shopping City Sibiu din zona KFC, se transformă într-un adevărat tărâm al sărbătorilor de iarnă. Aici au loc concerte cu artiști cunoscuți și sunt amenajate și căsuțe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă. Nu în ultimul rând puteți să vă bucurați și de un un patinoar de aproape 850 de metri pătrați.

Primul weekend - Concerte cu Fuego, Andra Gogan și Gașca Zurli

Târgul de Crăciun Șelimbăr aduce anul acesta cei mai vogă artiști din peisajul muzical românesc. Startul maratonului artistic este dat de îndrăgitul Fuego, pe 15 decembrie. În deschiderea concertului acestuia, pe scena din arealul târgului susțin un recital Simi Deac și Eugen Mihăilă.

Cu siguranță că cei mici vor lua cu asalt Târgul de Crăciun Șelimbăr pe 16 decembrie. Gașca Zurli pun în scenă un spectacol special pentru ei, iar în deschidere, Andra Gogan promite și ea un recital electrizant.

Narcisa Suciu, Andra, Vescan și Bibi în cel de al II-lea weekend

Pe 22 decembrie înainte de Sărbătoarea Crăciunului, sunteți invitați la o seară plină de magie. Narcisa Suciu și Andra susțin două spectacole deosebite pe aceeiași scenă amplasată în parcarea Shopping City – zona KFC.  În fine, dar nu în ultimul rând, seria de concerte este încheiată pe 23 decembrie de Bibi și Vescan.

TDC Selimbar 2018

Patinoar de dimensiuni generoase

O altă surpriză plăcută și totodată atracție pentru iubitorii sporturilor de iarnă, o reprezintă patinoarul de la Târgul de Crăciun. Cu o suprafață de peste 800 de metri pătrați, acesta va fi la dispoziția tuturor ce vor să patineze, atât pe perioada Târgului de Crăciun Șelimbăr, dar și după încheierea acestuia în primele două luni ale lui 2019. De asemenea puteți închiria patine de la fața locului.

patinoar tdc selimbar

Program - Târgul de Crăciun Șelimbăr 2018

CONCERTE

15 Decembrie

19:00 - Eugen Mihailă & Simi Deac

20:00 - Fuego

 

16 Decembrie

16:15 - Andra Gogan

17:00 - Gasca Zurli

 

22 Decembrie

18:00 - Narcisa Suciu

19:00 - Andra

 

23 Decembrie

18:00 - Bibi

18:45 - Vescan

 

COMERCIANȚI:

Luni - vineri: 16.00 -22.00

Sâmbătă - Duminică: 10.00 -22.00

 

PATINOAR:

Zilnic - 10.00 - 22.00

 

Târgul de Crăciun Șelimbăr este un eveniment organizat de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects, cu sprijinul Shopping City Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local Șelimbăr prin Primăria Șelimbăr. Partener de eveniment: Magnolia Residence.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

binema

Acum 5 ani

Numai artisti pentru cocalari…..hahahahahahaha, sa fie ca la mitici.
Raspunde

Sa va hotarati tăti odata

Acum 5 ani

Bai neghiobilor organizatori! Cand o sa intelegeti ca parcarea aia mereu supra aglomerata nu e loc de organizat evenimente!? Nu e suficient de sufocata zona?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus