Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
9°C

Două zboruri anulate de pe Aeroportul Sibiu. Întârzieri din cauza ninsorii

Două zboruri anulate de pe Aeroportul Sibiu. Întârzieri din cauza ninsorii

Reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu anunță că duminică seara două zboruri au fost anulate din cauza ninsorii.

Este vorba despre cursa Sibiu-Munchen, de la ora 19:20, și zborul întors care ar urmat să aibă loc, Munchen-Sibiu, de la ora 00:55.

”Din cauza condițiilor meteo cursa Sibiu - Munchen programată pentru plecare în seara zilei de ieri appx. ora 19.20 a fost anulată. Din acest motiv a fost anulată și cursa Munchen - Sibiu programată pentru sosire 00.55”, au transmis reprezentanții AIS.

Pasagerii care își cumpăraseră bilete au fost rerutați.

”Precizăm faptul ca o parte din restul zborurilor operate în cursul după-amiezii de ieri au suferit întârzieri generate de operațiunile specifice condițiilor meteorologice”, mai transmis reprezentanții aeroportului.
Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus