Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Protest #văvedem, la Sibiu. Înainte de Crăciun vor face marș

Protest #văvedem, la Sibiu. Înainte de Crăciun vor face marș

Comunitatea Vă Vedem din Sibiu organizează pe 22 decembrie un protest cu traseu prin oraș. Marșul are rolul de a critica din nou „Regimul Dragnea”, așa cum numesc organizatorii actuala guvernare. 

Sub denumirea „Revoluția noastră”, evenimentul de dinaintea sărbătorilor de iarnă va începe la 18:00, iar plecarea pe traseu se va face din Zona Liberă de Corupție (Piața Huet, în fața sediului PSD Sibiu).

„Regimul Dragnea s-a radicalizat definitiv: este cel mai anti-european regim activ acum în Europa. E o datorie să îi rezistăm - pentru a salva destinul european al României. Prin urmare, sâmbătă seara ne vom aduna în Zona liberă de corupție, lângă Piața Mare din Sibiu, pentru a protesta împotriva acestui regim malign. Au murit oameni acolo, acum 29 de ani, pentru ca România să devină europeană. Avem, față de ei și față de copiii noștri, datoria să le continuăm lupta”, se arată în event-ul creat pe facebook pentru protestul de pe 22 decembrie.
Distanța traseului va depinde de numărul de participanți.

 

Foto: arhiva TS

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

revolutionar fara certificat

Acum 5 ani

Oamenii aceia au murit degeaba! Atunci a fost o manipulare de profesionisti (ca si acum, de altfel). Noi, cei care am iesit atunci, am crezut in revolata noastra, am sperat la mai bine. Dar constat ca s-a schimbat o clica cu alta mult mai rea. Si cred ca asta doriti si onor domniile-voastre, vizionarii: schimbarea clicii... Sa aveti sarbatori linistite!
Raspunde

Gruia

Acum 5 ani

Care este unitatea de masura a anti-europenismului? Care sunt rezultatele cercetarilor pe tari? Cum am ajuns sa batem Marea Britanie la aceasta masuratoare? :)
Raspunde

Nada

Acum 5 ani

Mai și gândiți, dragilor! Habar n-aveți care e motivul pentru care sunteți în stradă. Ce, cu ce, vreți sa schimbați? În orice caz mai schimbați traseul de plimbare, ca m-am cam saturat de gălăgie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus