Joi,
13.06.2024
Parțial Noros
Acum
25°C

Piețe Sibiu SA încheie anul cu profit și continuă investițiile

Piețe Sibiu SA încheie anul cu profit și continuă investițiile

Piețe Sibiu SA, cu Municipiul și Județul Sibiu în acționariat, încheie anul 2018 cu profit și anunță continuarea investițiilor demarate deja în prima parte a anului.

Printre cele mai însemnate proiecte ale anului se numără modernizarea Pieței Cibin și inaugurarea unei spălătorii auto, cu prețuri reduse, în vecinătatea pieței din Vasile Aaron.

”Deși încă nu avem încă cifrele finale pentru că anul nu s-a terminat, putem spune cu siguranță că vom încheia anul 2018 pe profit, ceea ce reprezintă o realizare din punct de vedere managerial. Este un lucru normal din acest punct de vedere și evident că profitul nu va fi unul spectaculos pentru că suntem o societate care execută o activitate de interes public local. Scopul nostru principal nu este să face un profit cât mai mare pe spatele sibienilor, dar nicio societate sănătoasă nu merge în pierdere. Nu vrem să cheltuim bani degeaba”, a declarat Teodor Birț, directorul general al Piețe Sibiu SA.

Societatea a demarat anul acesta două proiecte majore. Ambele sunt în desfășurare și așteaptă în prezent după obținerea tuturor avizelor necesare de la instituțiile abilitate în domeniu. Spre exemplu, proiectul amenajării unui spațiu pentru odihnă și degustare în Piața Cibin - un loc special creat, cu toate facilitățile necesare, unde vizitatorii pot degusta din produsele comercializate, așteaptă după avizele Direcției pentru Cultură.

În paralel, în partea dinspre strada Turnului a pieței va fi amenajată o nouă zonă pentru comercianții de flori, una care să se încadreze mai bine în arhitectura Orașului de Jos.

”Investițiile pe care le avem în desfășurare vor fi finanțate în continuare din veniturile proprii, adică aceste sume pe care le-am obținut ca și profit”, mai spune Teodor Birț.

De partea cealaltă, Piețe Sibiu SA a început documentația pentru amenajarea unei spălătorii auto cu cinci platforme, de tip self-service, în cartierul Vasile Aaron. Proiectul este unul similar cu cel al spălătoriei auto deschisă deja de Piețe Sibiu lângă Târgul Obor și presupune o investiție totală de aproximativ 350.000 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Cititescu

Acum 5 ani

Daca afacerile d-lui Birt au mers atat de bine, poate gaseste vre-o mie de lei ca sa faca o rampa pentru carucioare in Piata Rahova in dreptul (sau foarte aproape) de trecera pentru pietoni. De vreo patru ani ii tot atrag atentia ca e necesara o asemenea rampa, dar se pare ca dumnealui se pricepe doar la spalatul masinilor nu si la impinsul carucioarelor! Dai-ar Domnul o "mobilitate redusa" care sa-i stimuleze judecata si sa nu mai dea raspunsuri ca cel cu nr.4351/24.06.2015 in care sustinea ca "dupa o ampla analiza" a constatat ca nu e necesara!
Raspunde

Chimicale

Acum 5 ani

Ar trebui sa faca analize la prostiile ce se vand in piete... sa controleze mei bine si pe samsarii din sud, care vand tot felul de produse otravite si, poate ar fi o idee, ca piata sa se duca dupa resurse, in loc sa stea la mila samsarilor care vand chimicale la preturi de bio. Sa faca piata, niste depozite si sa identifice producatori de incredere..... cerem prea mult ? Sau ar trebui sa mai treaca vreo 200 de ani pentru asta ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus