Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

Concerte cu Andra, Narcisa Suciu, Vescan și Bibi, la Târgul de Crăciun Șelimbăr

Concerte cu Andra, Narcisa Suciu, Vescan și Bibi, la Târgul de Crăciun Șelimbăr

* Târgul de Crăciun Șelimbăr vă invită în 22 și 23 decembrie în parcarea de la Shopping City Sibiu, să asistați la concerte cu Andra, Narcisa Suciu,Vescan și Bibi.

După ce săptămâna trecută am avut parte de spectacole cu Andra Gogan, Gașca Zurli, Fuego, Simi Deac și Eugen Mihăilă, Târgul de Crăciun din Șelimbăr are programate în acest wekeend alte patru concerte ce merită văzute. Astfel, în zilele de 22 și 23 decembrie, în parcarea Shopping City Sibiu din zona KFC, sunteți invitați să vă bucurați de show-uri artistice de calitate.

andra - vescan - bibi

Pe 22 decembrie înainte de Sărbătoarea Crăciunului, sunteți invitați la o seară plină de magie. Începând cu ora 18.00, Narcisa Suciu susține un recital de colinde, iar de la ora 19.00, Andra promite un spectacol de excepție pe care nu aveți voie să îl ratați. Duminică este rândul adolescenților să se bucure de prezența a doi artiști în vogă. Astfel pe 23 decembrie, de la 18.00 concertează BiBi, una dintre cele mai iubite artiste în rândul noii generații. De la 18.45 puteți asista la ultimul concert programat la cea de a II-a ediție a Târgului de Crăciun Șelimbăr în 2018. Vescan este cel care închide seria de spectacole, cu un show în care o să interpreteze cele mai cunoscute piese din repertoriul său.

Program CONCERTE

22 Decembrie

18:00 - Narcisa Suciu

19:00 - Andra

spectacole 22 dec

23 Decembrie

18:00 - Bibi

18:45 - Vescan

TDC Selimbar 1

Târgul de Crăciun Șelimbăr este un eveniment organizat de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects, cu sprijinul Shopping City Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local Șelimbăr prin Primăria Șelimbăr. Partener de eveniment: Magnolia Residence.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

jenilia

Acum 3 ani

Pana nu ajung aceste "vedete" sa cante la vurpar sau bungard n-au realizat nimic. Sa nu scape nici aia de "talentul" lor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus