Joi,
24.06.2021
Cer Senin
Acum
32°C

Un brand Italian de modă pregătește deschiderea unui magazin la Sibiu

Un brand Italian de modă pregătește deschiderea unui magazin la Sibiu

Brandul italian de modă și accesorii Obag, prezent în peste 50 de ţări, pregătește pentru 2019 extinderea în România, pe listă fiind și Sibiul.

Obag a intrat pe piaţa din România în urmă cu doi ani şi a ajuns la patru unităţi deschise de către compania Novelli Invest, care deţine şi masterfranciza pe plan local. Brandul are deja magazine în oraşele Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Pe lista de oraşe vizate pentru extindere se află Bucureşti, Braşov, Constanţa, Craiova, Sibiu, Oradea, Târgu Mureş şi Iaşi, informează Zf.ro.

Investiţia într-un magazin Obag, care trebuie să aibă o suprafaţă de 50 mp şi este localizat în centre comerciale, se ridică la 70.000-90.000 de euro. Obag comercializează genţi, dar şi alte accesorii precum ceasuri sau ochelari.

În total, Obag are 220 de magazine în Italia, 195 în lume şi este prezent în 50 de ţări. Brandul a fost lansat în 2010 şi oferă consumatorilor posibilitatea de a-şi crea propria geantă în funcţie de garderobă sau personalitatea pe care le au.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Andrada Caraseala

Acum 2 ani

Din nou, marile orașe din tara ne vor privi de jos, cu invidie! La Sibiu sunt cele mai bune magazine cu cele mai bune și de calitate produse!
Raspunde

coco chanel

Acum 2 ani

Cred ca glumesti sau esti ironica... Azi, n-am avut incotro si am intrat in magazinul Dumbrava.... La etajul II un anunt sugubat> in acest spatiu nu se face comert ambulant.... Hmmm... Pai tot comertul care se face in acel spatiu are iz de comert ambulant... Parca am fi in targul porcilor, doar ca preturile sunt mai mari si nu poti negocia... Ieri, am fost la Brasov... Am intrat in magazinul Star, fostul lor magazin universal. O placere, numai branduri renumite, totul aranjat cu gust.... Preturile destul de maricele, dar vorba aceea: dai nu ban, dar stii ca face... La noi...
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

Cind apare si mai celebrul brand Oscot.shop ?
Raspunde

coco chanel

Acum 2 ani

OBAGam pe maneca!
Raspunde

Boer Mitruta

Acum 2 ani

O sacoșă de cauciuc nu poate fi numită geanta. Ce accesorizare să îi dai că oricum doar cu încălțăminte sport poate fi purtată, nicidecum în club sau restaurant cu încălțăminte elegantă. Mulțumesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus