Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

S-a reunit FC Hermannstadt. A venit un jucător de la Dinamo. Au plecat Rusu și N'Kololo

S-a reunit FC Hermannstadt. A venit un jucător de la Dinamo. Au plecat Rusu și N'Kololo

Bogdan Rusu, Luis Ali și Jordan N'Kololo și-au reziliat contractele cu FC Hermannstadt și au lipsit de la reunirea lotului de astăzi. După două săptămâni de vacanță, fotbaliștii sibieni au revenit la antrenamente. Pe lângă cei trei, clubul sibian se va mai despărți în această perioadă de Bruno Chalkiadakis și Abdurahimi Besart, dar și de portarul Răzvan Began. Nici Kuka și Pedro Moreiro nu au fost prezenți la primul antrenament, portughezii fiind așteptați la Sibiu în zilele următoare. În schimb, FC Hermannstadt a reușit să-și asigure serviciile lui Sergiu Popovici. Fostul jucător al Gazului Metan și al lui Dinamo a fost dorit la FC Hermannstadt și în vara anului trecut. Popovici a semnat un contract valabil până în vara anului 2020. De asemenea, în lot au fost cooptați mai mulți jucători de la echipa a doua. ”Am reluat pregătirile pentru că timpul e scurt până la reluarea campionatului. Vom rămâne în Sibiu până la sfârșitul săptămânii, apoi plecăm în cantonament, în Antalya. Băieții au revenit cu bine din vacanță, nu sunt niciun fel de probleme și sunt convins că se vor pregăti cât mai bine, pentru că ne așteaptă câteva meciuri foarte grele”, a declarat antrenorul principal, Vasile Miriuță.

Sibienii se vor pregăti în oraș până la finalul acestei săptămâni, perioadă în care vor efectua și vizita medicală. Sâmbătă, echipa va pleca într-un cantonament de două săptămâni în Antalya, unde vor susține 4 meciuri de verificare.

Amicale cu echipe din Ungaria Serbia și Polonia

FC Hermannstadt va disputa primul amical în compania formației Nyiregyhaza din cea de-a doua divizie din Ungaria, pe 16 ianuarie. Următorul test va fi cel cu Pogon Szczecin, ocupanta locului 5 în primul eșalon din Polonia (18 ianuarie). Al treilea meci de verificare este programat pe 21 ianuarie, urmând ca în zilele următoare să fie desemnat și adversarul. ”Alb-roșii” vor încheia seria amicalelor susținute în cantonamentul din Antalya pe 24 ianuarie cu cel în compania sârbilor de la Mladost Lucani. ”Mi-am dorit două meciuri cu echipe puternice, iar Pogon este o echipă bună. La fel va fi și echipa pe care o vom întâlni pe 21 ianuarie. Nici celelalte două echipe nu sunt de neglijat. Sunt mulțumit de program și sper ca această perioadă, cantonamentul din Antalya, să ne ajute astfel încât să fim sută la sută apți la reluarea campionatului”, a adăugat antrenorul Vasile Miriuță.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

me

Acum 5 ani

Pe Rusu nu l-as fi dat. Chiar daca intarzie sa marcheze are, pana acum, 3 pase de gol. Dar ma rog.... Miriuta isi face mai bine calculele.
Raspunde

Sile

Acum 5 ani

Rusu e scula de jucator! Nu trebuia dat! unde e acum?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus