Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Handbaliștii sibieni au reluat antrenamentele. Joacă primul meci în februarie

Handbaliștii sibieni au reluat antrenamentele. Joacă primul meci în februarie

Cu mai puțin de o lună rămasă până la reluarea campionatului, urșii HC Sibiu au început antrenamentele în Sala Transilvania. Handbaliștii sibieni vor juca primul meci din noul an în februarie, în deplasare la Turda.

Handbaliștii sibieni s-au întors de marți seara pe teren, efectuând primul antrenament al anului, la Sala Transilvania. Campionatul începe în februarie, iar până atunci „urșii” vor juca și câteva meciuri de pregătire.

Noi rezoluții pentru 2019

În 2019, echipa are ca obiectiv urcarea în clasamentul Seriei D. După ce în prima parte a campionatului au avut evoluții bune pe teren propriu, reușind 3 victorii, un egal și doar o înfrângere, „urșii” își propun să obțină puncte și în deplasare.

„După pauza dintre cele două părți ale campionatului național, echipa noastră a avut primul antrenament din 2019, marți, în sala Transilvania. Timpul de pregătire este destul de scurt, ținând cont că jocurile oficiale vor debuta în 3 februarie, cu partida din deplasare cu ACS Potaissa Turda. Ne vom desfășura antrenamentele specifice acestei perioade în Sala Transilvania, urmate de niște jocuri de pregătire. Colectivul echipei e neschimbat, e posibil totuși ca în zilele următoare să mai completăm lotul cu un jucător. Avem o grupă grea, echilibrată, cu echipe puternice. Avem nevoie de evoluții mai bune ca în prima parte a campionatului și implicit să urcăm în clasamentul Seriei”, a declarat Matei Damian, președintele HC Sibiu.
HC Sibiu va juca primele două meciuri din 2019 în deplasare. Handbaliștii sibieni vor reveni pe teren propriu la jumătatea lunii februarie, când este programată partida cu HC Szejke Odorhei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus