Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Încă nouă sibieni au ajuns la urgențe după ce au căzut pe gheață

Încă nouă sibieni au ajuns la urgențe după ce au căzut pe gheață

De la începutul sezonului rece, peste 70 de persoane au solicitat ajutorul medicilor de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu, după ce au căzut pe gheață.

De ieri și până în această dimineață, nouă persoane s-au prezentat la urgențe după ce au căzut pe gheață. Din fericire, nimeni nu a fost internat.

„În perioada 8-9 ianuarie 2019, ora 8:00, la UPU Sibiu au ajuns 9 persoane în urma unor căzături pe gheață.  Pacienții au vârste cuprinse 27 și 65 ani si sunt 7 bărbați și 2 femei. Din fericire nu au fost cazuri grave iar toți pacienții au plecat cu recomandări medicale după ce au primit îngrijiri medicale de specialitate”, anunță Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.
În total, de la începutul anului și până în prezent, 72 de persoane au ajuns la spitalul sibian după ce au căzut pe gheață.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus